ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Και η Βίκυ Σαργιώτη υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ !!!

 Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βίκης Σαργιώτη έκανε ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικούς Κόμματος Ελλάδας κος Νάκης Τσιομπανίδης ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την συμμετοχή της κυρίας Σαγιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΑΚΚΕΛ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ονομάζομαι Σαργιώτη Βασιλική (ΒΙΚΥ)Δημ.του γένους Συλεούνη.
Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στις 30/3/1981 και διαμένω στο Δ.Δ Λυγαριάς.
Με πατέρα Θεσσαλό και μητέρα με καταγωγή από την Βιτωλη Φθιώτιδας.
Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Πύλης,πτυχιούχος Β κύκλου ΤΕΕ βρεφονηπιοκόμων,γνωρίζω Αγγλικά και κάτοχός πτυχίου υπολογιστών ΕCDL. 

Μετά από 14 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα,2 χρόνια εθελόντρια στην πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας,αποφάσισα να ασχοληθώ με την μεγάλη μου αγάπη την κτηνοτροφία όπου μέχρι τότε την έβλεπα σαν χόμπι αφού ήδη οι γονείς είχαν ζώα αλλά όχι σαν επαγγελματίες. 

Το 2014 μπήκα στο πρόγραμμα Νέων αγροτών με 90 ζώα και σήμερα έχω φτάσει στα 300. Είμαι μέλος του αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας,πρόεδρος κτηνοτροφικού συλλόγου Δήμου πύλης και μητέρα 2 ανήλικων κοριτσιών. 

Προτερήματα μου: η ειλικρίνεια,η συνέπεια,η εργατικότητα,η ομαδικότητα και η μεγάλη θέληση μου να βοηθήσω αυτόν τον κλάδο με οποιοδήποτε μέσο για να πάρει τον πραγματικό δρόμο της ανάπτυξης. 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Και η Βίκυ Σαργιώτη υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:06 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: