ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ξεκίνησε η μάχη του "μακεδονικού" οίνου - Νέα πρόκληση από τους γείτονεςΗ μάχη του "μακεδονικού" οίνου ξεκίνησε στημεγαλύτερη έκθεση οινοπαραγωγών στο Ντίσελντορφ καθώς οι γείτονες ντεμπουτάρουν υπό την επωνυμία "κρασιά της Μακεδονίας"και προσκαλούν το κοινόνα γνωρίσει το "μακεδονικό" κρασί.

Στο περίπτερό τους οι γείτονες διευκρινίζουν με μικρά γράμματα ότι τα προϊόντα τους προέρχονται από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ μοίρασαν προσκλήσεις οινογνωσίας με την ίδια ονομασία, ενώ διαφημίζοντας το κρασί τους το "Βόρεια Μακεδονία" έχει μπει με αυτοκόλλητο όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλαν Έλληνες οινοπαραγωγοί. Στον πόλεμο κατοχύρωσης του "μακεδονικού" οίνου οι γείτονες τα προηγούμενα χρόνια έριξαν διαφημιστικά με πρωταγωνιστές αρχαίους Μακεδόνες ενώ έχτισαν μεθοδικά το προϊόν τους το οποίο ανέδειξαν σε διεθνή δίκτυα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα εμπορικά σήματα παραπέμπονται σε ειδική επιτροπή. Οι οινοπαραγωγοί της Β. Ελλάδας σημειώνουν ότι υπάρχει κατοχύρωση του μακεδονικού οίνου στην Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι που όπως εκτιμούν, θα φρενάρει τους Σκοπιανούς.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ξεκίνησε η μάχη του "μακεδονικού" οίνου - Νέα πρόκληση από τους γείτονες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: