Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Και παπάς & ζευγάς;



Το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα "γεμίσαμε" από… κομπογιαννίτες ειδικούς γύρω από το χώρο του ελαιολάδου και τη ελιάς. Και να οι συμβουλές για το πώς πρέπει να κάνουμε εκείνο ή το άλλο, για να αναδείξουμε το λάδι μας. Καλά, πιστεύουν ότι είμαστε ιθαγενείς και τους βλέπουμε ως χάντρες; 

Υπάρχουν πιστοποιημένα, ακόμα και με διεθνή αναγνώριση, εργαστήρια που είναι εξειδικευμένα και τα οποία μπορούν να δώσουν όποια πληροφορία χρειάζεται σε ειδικούς και μη. Παράλληλα, διοργανώνουν διεθνή σεμινάρια γευσιγνωσίας, ενώ διαθέτουν και ομάδα που κάθε εβδομάδα αξιολογεί ελαιόλαδα. Εδώ το μια φορά γευσιγνώστης, για πάντα γευσιγνώστης δεν υπάρχει. Η διαδικασία εκμάθησης και αξιολόγησης είναι συνεχής. Και για να ξέρουμε τι λέμε, τρία εργαστήρια στην Ελλάδα είναι αναγνωρισμένα από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου. 

Ας ρωτήσουν και κάποιον ειδικό ή ας ανοίξουν και κανένα βιβλίο όλοι οι καινούργιοι "γκουρού" του ελαιολάδου… 

Και φυσικά, για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας της ελιάς πρωτίστως και του ελαιολάδου στη συνέχεια, θα πρέπει να υπάρξουν μια σειρά από συνέργειες… 

Α.Π.



Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Και παπάς & ζευγάς; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.