ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά δώρων-επιδομάτων στο Δημόσιο-Τι λέει για Άρειο Πάγο


To βάρος στον αγώνα για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο στα προ του 2010 επίπεδα πρόκειται να δώσει η ΑΔΕΔΥ, μετά την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Αυτό τονίζει με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Πάϊδας. 

Όσον αφορά την διεκδίκηση των αναδρομικών με προσφυγή και στον Άρειο Πάγο, παραπέμπει στα όσα γνωμοδοτήσουν οι νομικοί σύμβουλοι της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων. 

«Όλος ο αγώνας θα εδοθεί για τη δικαίωση των δημοσιών υπαλλήλων με πολιτική απόφαση. Το θέμα είχαμε θέσει και πριν από δύο μήνες όταν συναντηθήκαμε με τον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, Είχαμε πει τότε ότι ανεξαρτήτως της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ ή άλλων Δικαστηρίων, η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στην επανανομοθετηση του 13ου και 14ου μισθού στο ύψος προ του 2010. Αναφορικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών, θα συζητήσουμε με τους νομικούς συμβούλους της ΑΔΕΔΥ για το πώς μπορούμε να τα διεκδικήσουμε από εδώ και πέρα, συμπεριλαμβανομένης και της προσφυγής στον Άρειο Πάγο».


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά δώρων-επιδομάτων στο Δημόσιο-Τι λέει για Άρειο Πάγο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: