Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κάλεσμα του ΑΚΚΕΛ προς τους πολιτικούς φορείς για μέτωπο απέναντι στο δίπολο της παρακμήςΔιακήρυξη εκλογικής συμφωνίας για τις εθνικές εκλογές 2019 και τομείς συμφωνίας-συναντίληψης
Ζούμε σε μία εποχή όπου η συσσωρευμένη βαρβαρότητα που αναπτύχθηκε στο παρελθόν, έχει ολοκληρωθεί υπό την μορφή πολιτικής και οικονομικής δράσης, με την Ελλάδα να αποτελεί ένα από τα θύματά της. 

Κυβερνήσεις συμμαχικών κρατών τα οποία πολέμησαν μαζί μας το Ναζισμό έχουν μετατραπεί στους χειρότερους εχθρούς μας. 

Η βαρβαρότητα, ως αναβιωμένη μορφή Ναζισμού που αναφέρεται ως «γερμανοποίηση», συγκαλυμμένα έχει καταλάβει μεγάλο τμήμα της ηγεσίας τους εις βάρος και των πολιτών τους. Είναι η κινητήρια δύναμη του φεντεραλισμού μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για ομοσπονδοποίηση και εξόντωση των εθνικών κρατών και κοινωνιών. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως εξελίχθηκε σήμερα, όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που επιθυμούν οι λαοί της, εστιαζόμενη στον άνθρωπο, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποδειχθεί ότι είναι «ο εχθρός εντός των τειχών». 

Η Ε.Ε. εξελίχθηκε ως εχθρός της δημοκρατίας, της ατομικής ελευθερίας των πολιτών, της οικονομικής ελευθερίας με υγιή ανταγωνισμό και πραγματικά ελεύθερη οικονομία, ακόμη και της πνευματικής ελευθερίας και της ίδιας της βιολογικής επιβίωσης των ανθρώπων. 

Η «Ευρωπαϊκή Ένωση» ΔΕΝ ταυτίζεται με την «Ευρώπη». Ο «ευρωπαϊκός προσανατολισμός» και η «εθνική ομοψυχία» περιλαμβάνουν την σύγκρουση με το οργανωμένο έγκλημα του Ευρωκρατισμού. Κάθε κυβέρνηση στην Ελλάδα έκανε από την αρχή το λάθος να μην παγώσει τη σχέση και τις δεσμεύσεις της Ελλάδας με την Ευρωκρατική κατασκευή που γνωρίζουμε ως «Ευρωπαϊκή Ένωση» και το νέφος διαφθοράς και γκανγκστερικού ολοκληρωτισμού, γνωστό ως «Τρόικα» και «Θεσμοί». 

Η «εθνική ενότητα», «εθνική ομοψυχία» κλπ αφορούν τους συνασπισμένους πολίτες σε συμμαχία κατά των συμμοριών που είναι στην ηγεσία της Ε.Ε. και των υφισταμένων τους στην Ελλάδα. Δεν είναι ομοψυχία και ενότητα με τους συμμορίτες. Είναι εθνική ομοψυχία κατά της τυραννίας της Τρόικας που υπάρχει ήδη, αλλά οι εγκληματικές συμμορίες ζητούν αποδοχή των συμμοριών τους και μη αντίσταση εναντίον τους. Δηλαδή η κοινωνία να γίνει όμοια και ενωμένη με αυτούς. 

Στην Ελλάδα εξελίσσεται από τις αρχές της δεκαετίας (ως «οικονομική κρίση») η τελική φάση γενοκτονίας των Ελλήνων και εξουδετέρωσης της Ελλάδας ως πνευματικό, κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και στρατηγικό μέγεθος και ύπαρξη, μία εξόντωση της υπόστασης της Ελλάδας ως σημείου αναφοράς, πυλώνα πολιτισμού και υπηρεσίας στον άνθρωπο. 

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά και πολεμούμε τον διχαστικό διαχωρισμό της κοινωνίας και της πολιτικής σκηνής σε Αριστερά και Δεξιά. Αυτή η κατάσταση υπήρξε για λίγες δεκαετίες ξεκινώντας λίγο πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς ή έστω πραγματικότητα. 

Το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης, με την βαρβαρότητα που το χαρακτηρίζει, χρησιμοποιεί τον διχασμό Αριστεράς-Δεξιάς για να διαχωρίσει τις κοινωνίες και τους πολίτες και να λειτουργεί ευκολότερα. 

Αναγνωρίζουμε μόνο την ύπαρξη των εγκληματικών δικτύων της παγκοσμιοποίησης (γκλομπαλισμού) από την μία πλευρά και των εθνικών κρατών και κοινωνιών από την άλλη πλευρά που αποτελούν τον στόχο των εγκληματιών της παγκοσμιοποίησης. Είναι Γκλομπαλισμός vs Εθνική ακεραιότητα και ελευθερία. 

Υποστηρίζουμε την πραγματική οικονομία της παραγωγής και σεβασμού του εργαζομένου, έναντι της διεφθαρμένης οικονομικής ισχύος και διεκδικούμε λαϊκή πολιτική ισχύ για να προστατέψουμε τους ανθρώπους από την ηγεμονική επιρροή που ασκούν οι χρηματοπιστωτικές αγορές και να μειώσουμε την ισχύ και εξουσία των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και τραπεζών. 

Δίνουμε ζωτική σημασία στην ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων για την εγγύηση της διατροφικής ανεξαρτησίας του λαού και ως θεμέλιο οικονομικής ανεξαρτησίας και ανάπτυξης. Ομοίως και για την παραγωγή φαρμακευτικών ειδών και εξοπλισμού στο χώρο της υγείας, ώστε οι υπηρεσίες αυτής να είναι διαθέσιμες σε όλους με χαμηλό κόστος για το κράτος. 

Αναγνωρίζουμε ότι η σημερινή τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των λειτουργιών συμμετοχής στην Δημοκρατική χώρα όπως θέλουμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα και θα εργαστούμε εντατικά στην παραγωγή και λειτουργία τεχνολογικών εργαλείων διαρκούς συμμετοχικής Δημοκρατίας για όλους τους πολίτες και όχι μόνο όποτε γίνονται εκλογές.
Διαπιστώνουμε επίσης ότι η τεχνολογία έχει ήδη γίνει εργαλείο των «Ελίτ» ναζιστοποιημένων κύκλων της παγκόσμιας βαρβαρότητας για υποδούλωση των πολιτών και για πολιτική, οικονομική και στρατηγική συμμόρφωση και εξάλειψη των ατομικών ελευθεριών. 

Θα εργαστούμε ακούραστα για την εξάλειψη αυτών των εργαλείων και για την δίωξη οποιουδήποτε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα χρησιμοποιεί την τεχνολογία των Επικοινωνιών κλπ, εις βάρος των πολιτών μέχρι και του σημείου διώξεων σε ιδιοκτήτες και διευθύνοντες μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών του χώρου. 

Τονίζουμε ότι αναγνωρίζουμε τις συχνότητες εκπομπής των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών ότι είναι Εθνικό περιουσιακό στοιχείο, στο οποίο οι αντίστοιχες εταιρείες (και το προσωπικό τους) έχουν προσωρινή διαχείριση για την αξιοποίησή του προς όφελος του ελληνικού λαού. Η ύπαρξη και λειτουργία των εταιρειών γίνεται αποκλειστικά και μόνο προς όφελος του ελληνικού λαού και μόνο για αυτό το έργο αναγνωρίζουμε την ύπαρξη και λειτουργία τους. 

Εκφράζουμε την βεβαιότητά μας ότι ο Τύπος και ο δημοσιογραφικός κόσμος έχουν δεχθεί σοβαρότατα πλήγματα κατά της ελευθερίας και ανεξαρτησίας τους από τις συμμορίες βαρβαρότητας του γκλομπαλισμού, ώστε σήμερα να μην είναι σε θέση να επιτελέσουν αποτελεσματικά την αποστολή του δημοσιογραφικού λειτουργήματος (και όχι επαγγέλματος) με θλιβερότερο παράδειγμα τον ουσιαστικό αποκλεισμό των κομμάτων μας (και άλλων) τόσο πολύ πριν από τις πρόσφατες ευρωεκλογές όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να εφαρμόσουμε ένα αξιόπιστο και ανεξάρτητο εργαλείο και σύστημα ελέγχου όλων όσων εμπλέκονται στην ραδιοτηλεοπτική βιομηχανία και αγορά υπό τον έλεγχο των πολιτών ως έκφραση άμεσης και συμμετοχικής Δημοκρατίας και ελέγχου των περιουσιακών στοιχείων από τους ίδιους τους πολίτες που είναι ιδιοκτήτες τους. 

Ο Στρατηγικός Εκτοπισμός Πληθυσμών που σήμερα παραπλανητικά ονομάζονται «μετανάστες», «λαθρομετανάστες», «πρόσφυγες», «οικονομικοί μετανάστες» κλπ αποτελεί εργαλείο αντικατάστασης πληθυσμού στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη και για να χρησιμοποιηθεί ως δύναμη κρούσης κατά των αντικαθεστωτικών που πολεμούμε την παγκοσμιοποίηση. Θα διωχθεί ως δραστηριότητα δουλεμπορικών κυκλωμάτων του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά με σεβασμό προς τους εκτοπισθέντες και άμεση μεταφορά πίσω στις χώρες τους εκτός από όσους δικαιούνται άσυλο.
Θα απαγορεύσουμε το σύστημα της Σαρίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη τιμωρία των εγκλημάτων του κατά των παιδιών και γυναικών. Θα διακόψουμε (όπου υπάρχει) θεσμοθετημένη και μόνιμη αστυνομική και δικαστική συνεργασία με χώρες που επιτρέπουν ή δεν διώκουν τη Σαρία. 

Το σύστημα ισλαμικής διατροφικής τελετουργικής διαδικασίας «Χαλάλ» (και το αντίστοιχο εβραϊκό «Κοσέρ») θα κινηθούμε να εφαρμόζονται μόνο στη βάση της μη αποκλειστικότητας. Δηλαδή σε όλα τα εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κλπ που πωλούνται προϊόντα πιστοποιημένα σε Χαλάλ και Κοσέρ, να πωλούνται και άλλα προϊόντα. Ώστε οι καταναλωτές να έχουν δυνατότητα επιλογής και να μην παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδησή τους, αν δεν είναι μουσουλμανικού ή ιουδαϊκού θρησκεύματος. 

Θα απαγορεύσουμε τη σφαγή ζώων στην Ελλάδα με τελετουργία Χαλάλ ή Κοσέρ λόγω της εξαιρετικής βιαιότητας στη σφαγή των ζώων και θα επιτρέπεται μόνο η εισαγωγή τους με καθαρή σήμανση και περιγραφή ότι παρασκευάστηκαν με τη συγκεκριμένη θρησκευτική τελετουργία.

Θα εργαστούμε να αποδεσμεύσουμε την Ελλάδα από κάθε υποχρέωση που δημιουργήθηκε εντός φορέων όπως Ε.Ε., Eurogroup κλπ στους οποίους η χώρα μας παρέδωσε εθνική κυριαρχία, νομισματική κυριαρχία, πόρους, κλπ, χωρίς όμως να λάβει τις ωφέλειες και προστασία στις οποίες επένδυσε και τις οποίες είχε δικαίωμα να λάβει. 

Δεν θα υπάρξει αποχώρηση αλλά «πάγωμα» των δεσμεύσεων ώστε να προσδιοριστεί ποσοτικά και ποιοτικά ποιό ήταν το εθνικό όφελος σε σχέση με (α) όσα παραδώσαμε από εθνική κυριαρχία, εθνικές επιλογές κλπ και (β) όσα χάσαμε λόγω της υποχρέωσης τήρησης δεσμεύσεων στην Ε.Ε., Eurogroup, ΝΑΤΟ κλπ. 

Η αποδέσμευση από κάθε εν λόγω υποχρέωση θα συνδυαστεί με την ταυτόχρονη διερεύνηση των ζημιών που υπέστη η χώρα από τη συμμετοχή της σε αυτούς τους οργανισμούς και με αξιολόγηση αν είναι δυνατόν να «θεραπευθούν» ώστε η Ελλάδα να μπορεί να παραμείνει μέλος.

Όλες οι ενέργειές μας θα γίνονται ως εφαρμογή της ακροτελεύτιας διάταξης του Άρθρου 120 του Συντάγματος που υποχρεώνει κάθε πολίτη να δράσει με οποιονδήποτε τρόπο κατά οποιουδήποτε που συμμετείχε στην κατάλυση του Συντάγματος. Αυτή τη διάταξη θα έχουμε ως κυρίαρχο νομικό περιβάλλον και σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και στις ελληνικές ενέργειες στο εξωτερικό για δίωξη οποιουδήποτε προκάλεσε ή συμμετείχε στις μνημονιακές και προ-μνημονιακές ενέργειες, οι οποίες μεθοδευμένα οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση κατάλυσης του Συντάγματος και όλου του ευρωπαϊκού και του διεθνούς νομικού συστήματος προστασίας εθνικής κυριαρχίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κάλεσμα του ΑΚΚΕΛ προς τους πολιτικούς φορείς για μέτωπο απέναντι στο δίπολο της παρακμής Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: