ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επιστολή διαμαρτυρίας των Κτηνοτρόφων της Θάσου για τις επιθέσεις στα κοπάδια τους από τα αδέσποτα σκυλιά«Οι κτηνοτρόφοι της Θάσου παθαίνουν οικονομική ζημιά, κινδυνεύουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και βρίσκονται σε άμυνα. Έχουν κάθε δικαίωμα να προστατέψουν το βιός και τις οικογένειές τους. Κινδυνεύουν οι ίδιοι και ο καθένας που κινείται στις περιοχές που δρουν, οι αγέλες των αδέσποτων σκυλιών», αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην επιστολή – διαμαρτυρία του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Θάσου.

O Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Νομού Καβάλας εγκαλεί τις αρμόδιες Αρχές για «εγκληματική αδιαφορία» και καλεί άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Η επιστολή του Συνδέσμου απευθύνεται στο Δήμο Θάσου και κοινοποιείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τις αρμόδιες κεντρικές και κατά τόπους Υπηρεσίες της, καθώς και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Επιστολή διαμαρτυρίας των Κτηνοτρόφων της Θάσου για τις επιθέσεις στα κοπάδια τους από τα αδέσποτα σκυλιά Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:47 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: