ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

"Κατόπιν υποδείξεως της υπουργού" παραιτήθηκε η διοίκηση του ΕΑΠ;


Την παραίτησή τους στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (κατόπιν υποδείξεως της αρμόδιας υπουργού, Νίκης Κεραμέως, όπως αναφέρουν) υπέβαλαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Κατόπιν υπόδειξης της Υπουργού κ. Κεραμέως, την Παρασκευή 23/8/2019, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου υπέβαλαν την παραίτησή τους στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους σας, μέλη ΔΕΠ, διοικητικούς υπαλλήλους, μέλη ΣΕΠ, φοιτητές και φοιτήτριες για τη συνεργασία μας κατά την 4ετία της παρουσίας μας στο ανώτερο διοικητικό όργανο του Πανεπιστημίου.

Δεν είναι η στιγμή ενός δημόσιου απολογισμού.

Θεωρούμε ωστόσο ότι και σήμερα και στο μέλλον, οι δράσεις που αναπτύξαμε και οι αλλαγές που επιχειρήσαμε με στόχο την ακαδημαϊκή και διοικητική ανανέωση του ΕΑΠ, θα εκτιμηθούν από το σύνολο των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Πιστεύουμε ότι διοικήσαμε το Ίδρυμα με γνώμονα τον σεβασμό στο δημόσιο πανεπιστήμιο, όσο και στον κοινωνικό χαρακτήρα του ΕΑΠ. Το ΕΑΠ παραμένει το κορυφαίο τριτοβάθμιο ίδρυμα στις σπουδές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε στη νέα Διοικούσα Επιτροπή καλή επιτυχία στο έργο της με την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί η στρατηγική της ακαδημαϊκής αναβάθμισης και προόδου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου".  

Patras Times

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
"Κατόπιν υποδείξεως της υπουργού" παραιτήθηκε η διοίκηση του ΕΑΠ; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:32 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: