ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών των υπηρεσιών του προχώρησε το ΥπΑΑΤ με την προμήθεια (με τη μέθοδο leasing) 54 αυτοκινήτωνΣτην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών των υπηρεσιών του προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την προμήθεια (με τη μέθοδο leasing) 54 αυτοκινήτων. 

Τα οχήματα αυτά, εκ των οποίων, πενήντα ένα επιβατικά και τρία 4Χ4 pick-up, θα κατανεμηθούν στο σύνολο των υπηρεσιών των Γενικών Διευθύνσεων Αποκεντρωμένων Δομών, Γεωργίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας και Τροφίμων, σε ολόκληρη την επικράτεια, προκειμένου να διευκολυνθεί αποφασιστικά το έργο των υπαλλήλων οι οποίοι σε πλείστες περιπτώσεις αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα. 

Έτσι εμπλουτίζονται τα μέσα με τα οποία τα στελέχη του ΥπΑΑΤ θα μπορούν να διενεργούν κάθε είδους ελέγχους για την αποτελεσματικότερη περιφρούρηση του δημοσίου συμφέροντος προς όφελος και του αγροτικού κόσμου της χώρας.

Παράλληλα, από το υπουργείο γίνεται σαφές ότι με την προμήθεια των παραπάνω οχημάτων εξοικονομείται και σημαντικό κόστος το οποίο προέκυπτε από τη μετακίνηση των υπαλλήλων με ίδια μέσα.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Στην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών των υπηρεσιών του προχώρησε το ΥπΑΑΤ με την προμήθεια (με τη μέθοδο leasing) 54 αυτοκινήτων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:04 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: