ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΟΠΕΚΕΠΕ:Στις 24 Οκτωβρίου η πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης

Tην 23η Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ.
Για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) την πληρωμή της προκαταβολής (70%) της βασικής ενίσχυσης για το έτος 2019 προς τους δικαιούχους – ενεργούς – αγρότες.

Πηγές αναφέρουν ότι την 23η Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς του Οργανισμού και στις 24 Οκτωβρίου θα δοθεί η σχετική εντολή προς την Τράπεζα.

“Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να φορτώσουμε το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες για να πάμε στην πληρωμή”, λέει στέλεχος της διοίκησης, έτσι ώστε “αμέσως μετά τις 16 Οκτωβρίου να αποστείλουμε τα πρώτα αρχεία πληρωμών και να γίνουν οι πρώτοι έλεγχοι”. Εξάλλου, οι συγκεκριμένοι είναι μια διαδικασία που χρειάζεται ορισμένες μέρες για να ολοκληρωθεί, προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και αστοχίες κατά την ημέρα της πληρωμής της προκαταβολής του τσεκ των αγροτών, η οποία όπως είπαμε έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου.
 
 
 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
ΟΠΕΚΕΠΕ:Στις 24 Οκτωβρίου η πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: