ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Χαρίτου


Συνάντηση με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τον πρόεδρο και τους δύο αντιπροέδρους, στην Αθήνα, είχε ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τις πληρωμές του Οργανισμού το αμέσως επόμενο διάστημα στις αγροτικές καλλιέργειες και την κτηνοτροφία που ενισχύονται άμεσα στην περιοχή μας.

Ο βουλευτής με την ευκαιρία της επίσκεψης στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρθηκε στις συνέπειες της καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε το νομό Ροδόπης στις 10 Ιουλίου 2019, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε δυναμικές καλλιέργειες, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι αρμόδιος για τις αποζημιώσεις. Υπογράμμισε τις αρνητικές επιπτώσεις στο εισόδημα των αγροτών και υποστήριξε ταυτόχρονα την ανάγκη έγκαιρης καταβολής της ενιαίας ενίσχυσης εντός του Οκτωβρίου, καθώς θα είναι μια ανακούφιση για τους πληγέντες, από την χαλαζόπτωση, παραγωγούς.

Επιπλέον ο βουλευτής επέστησε την προσοχή των διοικούντων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανάγκη να υπάρξει αγαστή συνεργασία με τον ΕΛΓΑ, για να μην ανακύψουν προβλήματα στην απρόσκοπτη καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους πληγέντες παραγωγούς, λόγω της μη κάλυψης του πλαφόν παραγωγής βάμβακος.

Τέλος ο βουλευτής γνωστοποίησε ότι θα παρακολουθεί από κοντά, τόσο την εξέλιξη της καταβολής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ της ενίσχυσης στους παραγωγούς, όσο και την πορεία των εκτιμήσεων και την απόδοση έγκαιρων και δικαίων αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Χαρίτου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: