ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μάκης Βορίδης: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα μου


Για προκλητική διαστρέβλωση των λεγομένων του κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του ότι τα 10 κορίτσια που διακωμώδησαν την παρέλαση στην Νέα Φιλαδέλφια δεν είναι ούτε μωρά ούτε ανάπηρα.

«Για ακόμη μία φορά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν προκλητικά τα λεγόμενά μου. Γιατί όποιος άκουσε τη δήλωσή μου σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι επικροτούν τον εξευτελισμό της Εθνικής μας παρελάσεως, εύκολα καταλαβαίνει ότι δεν είπα ποτέ πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα με αναπηρία», ανέφερε σε ανάρτηση στο Facebook ο Μάκης Βορίδης.

Και συνέχισε: «Είναι επίσης απολύτως προφανές ότι αναφερόμουν σε αναπηρίες που εμποδίζουν τον καταλογισμό, την απόδοση ευθύνης. Γιατί περί αυτού μιλούσαμε, περί της θεμιτής ή όχι απόδοσης ευθυνών στις συγκεκριμένες «performers”. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες αναπηρίες και είναι εντελώς προφανές ότι σε αυτές αναφερόμουν. Όλα τα άλλα αποτελούν άθλιες προβοκάτσιες εκ μέρους αυτών που θέλουν να υπερασπιστούν την απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής μας εορτής».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μάκης Βορίδης: Διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα μου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: