ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα Διαβούλευσης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής - Λαμία, 6 Δεκεμβρίου 2019Εταιρική Σχέση για την κατάρτιση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2021-2027

Στο πλαίσιο της κατάρτισης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, διοργανώνουν Ημερίδα Διαβούλευσης, στη Λαμία (Ξενοδοχείο Σαμαράς), την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο Ημερίδων Διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συντελεστές του πρωτογενή τομέα, και θα πραγματοποιηθούν στις Περιφέρειες της χώρας, καθ’όλη τη διάρκεια προετοιμασίας του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ έως και την υποβολή του προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων και την ενεργή συμμετοχή τους στις διαδικασίες διαβούλευσης έχει αναρτηθεί σχετικό Κείμενο και Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης, στο οποίο αναδεικνύονται οι νέες προκλήσεις, προτεραιότητες και αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020, στους δικτυακούς τόπους: 

  1. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,
  2. Του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020
  3. (http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/διαβούλευση-για-τη-νέα-κοινή-αγροτική-πολιτική) και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του ΠΑΑ (https://ead.gr/cap-2021-2027-consultation-qustionnaire/).

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Ημερίδας.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Ημερίδα Διαβούλευσης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής - Λαμία, 6 Δεκεμβρίου 2019 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:08 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: