ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. με τις Γραμματείες Παιδείας & Αγροτικής Ανάπτυξης του Κ.Κ.Ε.Αντιπροσωπεία των Γεωπόνων Τ.Ε. της ΠΕΠΤΕΓ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Πετράτο , τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Καρύδη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Αττικής της ΠΕΠΤΕΓ Αναστάσιο Τζαβάρα βρέθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τις Γραμματείες Παιδείας & Αγροτικής Ανάπτυξης του Κ.Κ.Ε.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενή αναφορά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κατάργηση των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και τη μη αντιστοίχιση των πτυχίων των αποφοίτων, με αυτά των νεοιδρυθέντων Πανεπιστημιακών τμημάτων , ενώ συζητήθηκε και το θέμα της επιμελητηριακής εκπροσώπησης του κλάδου των Πτυχιούχων Γεωτεχνικών ΤΕ το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα.

Η ένωση έχει προγραμματίσει μια σειρά από ενέργειες προς τη διευθέτηση των παραπάνω ζητημάτων, αλλά και άλλων θεμάτων που επηρεάζουν την άσκηση του επαγγέλματος τους, προκειμένου να επιλυθούν οριστικά προς όφελος των μελών της.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΠΤΕΓ


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση των Γεωπόνων Τ.Ε. με τις Γραμματείες Παιδείας & Αγροτικής Ανάπτυξης του Κ.Κ.Ε. Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:37 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: