ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό χώροΑπώθηση – Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό χώρο
Η απώθηση – απομάκρυνση των Περιστεριών από τους Επαγγελαμτικούς Χώρους αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων ετών. Ο πληθυσμός των περιστεριών λόγο της έλλειψης καθαριότητας από τον δήμο και της ευκολίας εύρεσης τροφής και νερού έχει αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Εξαιτίας του τεράστιου πληθυσμού τους καταφεύγουν σε μπαλκόνια, φωταγωγούς και ακάλυπτους χώρους.

Κατά την απώθηση – απομάκρυνση των περιστεριών από τον Επαγγελματικό χώρο γίνεται και καθαρισμός του χώρου? 

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο απώθησης – απομάκρυνσης περιστεριών και καθαρισμού του Επαγγελματικού Χώρου από περιττώματα στον οποίο έχουν εισβάλλει τα περιστέρια. Είναι πολύ σημαντικός ο καθαρισμός του χώρου για την αποφυγή παθογόνων μικροοργανισμών που μεταδίδονται από τα περιστέρια.

Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η παρουσία περιστεριών σε έναν Επαγγελματικό χώρο?
Εκτός του αισθητικού προβλήματος, το σημαντικότερο πρόβλημα στην παρουσία περιστεριών είναι μετάδοση παθογόνων μικροοργανισμών που προκαλούν εγκεφαλίτιδα και αλλεργίες. Με την παρουσία τους σε ένα χώρο μεταδίδουν ψύλλους, ακάρεα, ψείρες και άλλα έντομα που μπορούν να εισέλθουν στους κατοικημένους χώρους και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Απώθηση – Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό χώρο 

Οι Επαγγελματικοί χώροι αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σημεία των περιστεριών για τη δημιουργία φωλιάς. Τα μεγάλα ανοίγματα που τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε συνδυασμό με την προστασία τους από τα καιρικά φαινόμενα λόγο των κατασκευών δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την μόνιμη εγκατάσταση των περιστεριών στον χώρο.

Γιατί να επιλέξω τη Neosun Service για απώθηση - απομάκρυνση περιστεριών από τον Επαγγελματικό χώρο? 

Η εταιρεία μας όντας η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με την απώθηση – απομάκρυνση των περιστεριών έχει φέρει εις πέρας χιλιάδες περιπτώσεις απώθησης απομάκρυνσης περιστεριών από πολύ μικρούς χώρους ως τεράστιες κατασκευές σε εργοστάσια και χώρους του δημοσίου. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την απώθηση – απομάκρυνση περιστεριών είναι αρίστης ποιότητας, δεν τραυματίζουν τα περιστέρια και παρέχουν προστασία για χρόνια.

Ποιόν τρόπο απώθησης – απομάκρυνσης περιστεριών να επιλέξω? 

Υπάρχουν πέντε τρόποι απώθησης περιστεριών ανάλογα με το είδος της προσβολής και το χώρο στον οποίο πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης.

Δείτε αναλυτικά στο: www.neosunservice.gr 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό χώρο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: