ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εκτιμήσεις ΕΛΓΑ για ζημιές από χαλάζι στην Καλαμάτα της 20ής Ιανουαρίου 2019 ...


O ΕΛΓΑ απέστειλε προχθές τον πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το χαλάζι της 20ής Ιανουαρίου 2019 στις καλλιέργειες παραγωγών της Κοινότητας Καλαμάτας.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να πληροφορηθούν τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλει αίτηση επανεκτίμησης μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2020.

Ο πίνακας αυτός περιέχει μόνο τα αποτελέσματα των επιτόπιων πραγματογνωμοσυνών που διενήργησαν οι γεωπόνοι εκτιμητές του ΕΛΓΑ στα αγροτεμάχια, όπως αυτά δηλώθηκαν από τους καλλιεργητές τους. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζει την αποζημιώσιμη παραγωγή των ζημιωθέντων αγροτεμαχίων και το ύψος της αποζημίωσης που προκύπτει από αυτήν και δεν δημιουργεί δέσμευση στον οργανισμό για καταβολή αποζημίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της σχετικής αποζημίωσης είναι η εμπρόθεσμη υποβολή από τον παραγωγό δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής, στην οποία θα αναφέρονται και οι ζημιωθείσες καλλιέργειες και η εμπρόθεσμη καταβολή της αντίστοιχης ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Εκτιμήσεις ΕΛΓΑ για ζημιές από χαλάζι στην Καλαμάτα της 20ής Ιανουαρίου 2019 ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: