ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ψίχουλα μέσω του De minimis στους αμυγδαλοπαραγωγούςΗ ΕΟΑΣΝΛ και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος πρώην δήμου Νέσσωνα και Ελάτειας σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«Η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει κάποια ψίχουλα μέσω του προγράμματος De minimis στην μεγάλη και σοβαρή ζημία που υπέστη η αμυγδαλοπαραγωγή σε καμιά περίπτωση δεν μας ικανοποιεί.

Οι δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την «επιτυχία» αυτή δεν μας καλύπτουν ούτε και τις καταλαβαίνουμε. Η απώλεια εισοδήματος από την ζημιά είναι πολύ υψηλότερη από τα ψίχουλα που μας δίνουν.

Οι αμυγδαλοπαραγωγοί πληρώνουμε πολύ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ και μέσω του ΕΛΓΑ θα έπρεπε να γίνει η εκτίμηση και αποζημίωση των παραγωγών καθώς η ζημιά οφείλεται σε παγετό όμως για μια ακόμη φορά με διάφορες προφάσεις ο ΕΛΓΑ άδικα δεν μας αποζημιώνει. Προβάλει αναγκαία η αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

Καλούμε τους παραγωγούς της περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια και να συμμετέχουν μαζικά στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο πρώην δήμου Νέσσωνα και Ελάτειας, ώστε πιο δυνατός να μπορεί να προωθήσει τα συμφέροντα των αγροτών και κτηνοτρόφων».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ψίχουλα μέσω του De minimis στους αμυγδαλοπαραγωγούς Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: