ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ανοιχτή επιστολή του Βάκη Τσιομπανίδη προς τους πολιτευτές του ΑΚΚΕΛΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ.
Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και σε όλους καλή Χρονιά! !! 
 
Ακόμη μία φορά να σας συγχαρώ για τον τιτάνιο αγώνα σας με τα ανύπαρκτα μέσα που διαθέταμε, πολλές φορές αγώνας με την σφεντόνα απέναντι στα υπεροπλα του σάπιου πολιτικού συστήματος. 

Πολλές φορές ένιωσα την απογοήτευση από τα εκλογικά αποτελέσματα και δεν σας κρύβω πώς πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω και να ξαναγυρίσω στην δουλειά μου και στην οικογένεια μου. Πάντα θυμάμαι τα λόγια πρώην υπουργού που μου έλεγε "λαγοί είναι, τους λαγούς προσπαθείς να κάνεις κοπάδι; ". 
 
Δυστυχώς δεν είχε και πολύ άδικο, στις τελευταίες εκλογές ο αγροτικός κόσμος απέδειξε πως περισσότερο τον ενδιέφεραν τα συμφέροντα της οικογένειας Μητσοτάκη παρά ο κλάδος. 

Όπως και να έχει, μπήκαμε στην μάχη ευελπιστώντας πώς θα πάρουμε ένα Χ (134.000 ψήφους ) ποσοστό για να μπούμε στην ευρωβουλή και την βουλή, τελικά πήραμε 37.500, τι σημαίνει αυτό πώς θα τα παρατήσουμε; 
 
Είναι σα να λέμε πως δίνουν σε κάποιον τσοπάνη να φυλάξει 134.000 πρόβατα και πλακώνουν οι λύκοι και αρχίζουν να τα πνίγουν και μένουν 37.500, θα τα παρατήσει και θα αρχίσει να τρέχει;
 
 ή θα μείνει και με νύχια και δόντια θα προστατέψει τα 37.500 που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους πάνω του ; 

Φίλες και φίλοι το ΑΚΚΕΛ σε μια δύσκολη συγκυρία με νικητή τον δικοματισμό ήταν το μοναδικό κόμμα εκτός κοινοβουλίου που δεν έχασε ποσοστά αλλά τα διατήρησε στο ακέραιο. 
 
Ήταν το 10ο κόμμα στην Ελλάδα και το 5ο από τα κόμματα που έμειναν εκτός βουλής, όταν τα 3 από τα 5 έχουν ήδη διαλυθεί. 

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα εκτός βουλής που δεν εμφανίζεται μόνο στις εκλογές αλλά δίνει καθημερινές μάχες και προσφέρει ουσιαστικό έργο. 

Το ξέρω πως το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο και να μας σαμποτάρει αλλά και να μας φιμώσει. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν απλώσει κομματόσκυλα σε όλες τις ομάδες του Facebook να μας πολεμάνε, πολλές φορές έχουν αγοράσει ακόμη και διαχειριστές αγροτικών ομάδων. 
 
Όλα αυτά δε είναι καθόλου τυχαία γεγονότα. 

Φίλες και φίλοι αισθάνομαι υπερήφανος και για τα δύο ψηφοδέλτια του ΑΚΚΕΛ και για την ευρωβουλή αλλά και για το εθνικό κοινοβούλιο. 
 
Κατανοώ αυτούς που δείλιασαν, φοβήθηκαν, απογοητεύτηκαν από το αποτέλεσμα και κρύφτηκαν στα καβούκια τους. 
 
Σε αυτούς όμως που πρέπει να υποκλιθώ είναι στους μπροστάρηδες γυναίκες και άντρες που ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι, που δεν έφυγαν στιγμή από την μάχη και είναι έτοιμοι να ξαναθυσιαστούν όταν και οπότε χρειαστεί. 
 
Και θέλω να ομολογήσω πως αυτοί οι γενναίοι είναι η πλειοψηφία στο ΑΚΚΕΛ και αυτοί που δείλιασαν ελάχιστοι. 
 
Με τέτοιους ανθρώπους δεν φοβάσαι σε κανένα πεδίο της μάχης, με τέτοιους ανθρώπους είναι απαγορευτικό ο αρχηγός να κάνει την παραμικρή υποχώρηση. 

Φίλες και φίλοι, αδέλφια πλέον, έχουμε αναλάβει ένα ιερό καθήκον απέναντι στον αγροτικό κόσμο και ήμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του Πρωτογενούς τομέα. 
 
...Ας το κάνουμε, το αποτέλεσμα ίσως να έρχεται δεύτερο. 

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και ίσως το μεγαλύτερο κέρδος από την ενασχόληση μου με την πολιτική είναι πως έκανα φίλους σαν εσάς. 
 
Καλή χρονιά σε όλους !!! 
 
   Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ανοιχτή επιστολή του Βάκη Τσιομπανίδη προς τους πολιτευτές του ΑΚΚΕΛ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:17 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: