ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ρύπανση του περιβάλλοντος από τυροκομική μονάδαΈκκληση προς τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες απευθύνουν επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται κατά μήκος του δρόμου Γιάννουλης – Φαλάνης εξαιτίας ρύπανσης του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν, τυροκομική μονάδα που δραστηροποιείται στην περιοχή ρίχνει τα τυροκομικά απόβλητα σε κανάλι που βρίσκεται δίπλα από τις επιχειρήσεις τους.

 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ρυπαίνεται το περιβάλλον και να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

 
Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Μόσιο, «τα τυροκομικά απόβλητα που ρίχνονται στο κανάλι αναδύουν μια έντονη δυσοσμία και προκαλούν ρύπανση του περιβάλλοντος και απειλούν τη δημόσια υγεία. Ειδικά, τώρα με τις βροχές, το κανάλι μπορεί να υπερχειλήσει και όλα αυτά να καταλήξουν στις αυλές των επιχειρήσεων μας. Το περιβάλλον μας αφορά όλους και ζητάμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να σταματήσουν την ρύπανση».

 
 
Η φύση έχει αρχίσει ήδη να εκδικείται τον άνθρωπο για τις αλόγιστες καταστροφές που της έχει προκαλέσει. Μόνο αν με ευθύνη, συνείδηση και ευαισθησία σκύψουμε προσεχτικά πάνω στο πρόβλημα θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε ώστε να αποφευχθούν οι τραγικές συνέπειες. Γιατί σώζοντας το περιβάλλον σώζουμε και προστατεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Ρύπανση του περιβάλλοντος από τυροκομική μονάδα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: