ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κορονοϊός:Χωρίς προβλήματα θα καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το πακέτο των συνδεδεμένων ενισχύσεωνΧωρίς προβλήματα θα καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το πακέτο των συνδεδεμένων ενισχύσεων, που έχει προγραμματίσει να τρέξει ο Οργανισμός.

Η διοίκηση έχει εκπονήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης του κορονοϊού, με κύριο στόχο να δουλεύει κανονικά ο Οργανισμός και να τρέξουν οι πληρωμές που περιμένουν οι αγρότες.

Βασική αρχή του σχεδίου, ο περιορισμός των εργαζομένων και των στελεχών του Οργανισμού σε ενδεχόμενο κίνδυνο μέσω της επαφής με το κοινό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με την οποία παρέχεται ενημέρωση ότι το γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη δεν θα δέχεται κοινό μέχρι νεωτέρας.

Οι πολίτες, τονίζεται σε αυτήν, μπορούν να εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά στο 210-8802000 ή με φαξ στο 210-8802655 ή μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σχετικά με το αίτημα για διακοπή λειτουργίας των ΚΥΔ για 14 ημέρες και παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ο Οργανισμός θα κινηθεί αναλόγως μόνον αν υπάρξει παράταση κεντρικά από την ΕΕ.

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζουν παράλληλα και τη δυνατότητα που διατηρούν οι παραγωγοί για online δωρεάν δηλώσεις ΟΣΔΕ.


Από τον Γιώργο Ρούστα
roustas@eleftheria.gr


eleftheria.grΑν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Κορονοϊός:Χωρίς προβλήματα θα καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το πακέτο των συνδεδεμένων ενισχύσεων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: