ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΔΟΚ: Ανακοίνωση για τον τομέα του κρέατος αναφορικά με τον κορονοϊόΗ Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε διαρκή και στενή συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προσκομίζοντας στοιχεία για τους κλάδους της παραγωγής, της μεταποίησης και της εμπορίας του κρέατος, τα οποία αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και το μέγιστο δυνατό εύρος, την κατάσταση που επικρατεί πλέον σε ολόκληρο τον τομέα του κρέατος, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας. 

 
Οι ενδείξεις που προκύπτουν από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΔΟΚ είναι άκρως ανησυχητικές και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων ενίσχυσης παραγωγών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που απαρτίζουν τον τομέα του κρέατος.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει πλέον και ο τομέας του κρέατος στην Ελλάδα, από την παραγωγή, την εμπορία, την μεταποίηση μέχρι και το τελευταίο σημείο πώλησης των προϊόντων, απαιτούν τη συνέχιση της ρεαλιστικής αποτύπωσης της κατάστασης και της διαπίστωσης των προβλημάτων όλων των επαγγελματιών του τομέα, με στόχο να διατηρηθεί η απρόσκοπτη τροφοδοσία της ελληνικής αγοράς, εν μέσω αυτής της τραγικής -για όλον τον πλανήτη- συγκυρίας.

Με τον τρόπο αυτόν διαπιστώνεται με αντικειμενικό τρόπο η έκταση των ζημιών και των επιμέρους προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος του τομέα, ξεχωριστά, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα οικονομικής στήριξης, για να παραμείνει ζωντανός κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της κρίσης, ο νευραλγικός αυτός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΕΔΟΚ: Ανακοίνωση για τον τομέα του κρέατος αναφορικά με τον κορονοϊό Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: