ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μήνυμα των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕ της ΠΕΠΤΕΓ για τον κορονοϊό & τα μέτρα πρόληψηςΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ότι αγνοώντας τις συστάσεις των ειδικών θέτουμε σε σοβαρό κίνδυνο ανθρώπους γύρω μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Τα προληπτικά μέτρα, που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονoϊού, θα πρέπει να τηρούνται υποχρεωτικά από όλους τους συμπολίτες μας .

Για αυτό το λόγο καλούμαστε ως υπεύθυνοι επιστήμονες να συμβάλλουμε όλοι μας ώστε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας και κυρίως τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και πορευόμαστε μαζί τους.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους μας που είτε διατηρούν καταστήματα γεωργικών εφοδίων ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε εργάζονται στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα να εφαρμόζουν τα μέτρα πρόληψης .

Άλλωστε, όπως επισημαίνει και το Υπουργείο Υγείας με τις ανακοινώσεις του, τα μέτρα ατομικής και συλλογικής πρόληψης είναι υπόθεση και μέριμνα όλων μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΠΤΕΓ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Μήνυμα των Πτυχιούχων Γεωπόνων ΤΕ της ΠΕΠΤΕΓ για τον κορονοϊό & τα μέτρα πρόληψης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: