ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έδωσαν τα πορτοκάλια της γιορτής στο ΔήμοΣε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς προχώρησαν οι φορείς της κοινότητας Φόδελε. Παραγωγοί σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και το Συμβούλιο της Κοινότητας, προχώρησαν σε δωρεά ενός τόνου πορτοκαλιών για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Έπειτα από τη ματαίωση της φετινής γιορτής πορτοκαλιού στο Φόδελε, τα πορτοκάλια προσφέρονται στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Μαλεβιζίου.

Υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, με τη συνδρομή εθελοντών, ανέλαβαν τη συσκευασία και μεταφορά των πορτοκαλιών σε απόρους και ευπαθείς ομάδες. Η διανομή πραγματοποιείται με μέριμνα του Δήμου και οι οικογένειες παραλαμβάνουν τα προϊόντα κατ’ οίκον. Η πρώτη φάση της διανομής των πορτοκαλιών ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου απευθύνει ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους του Φόδελε με το δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα, να αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινότητα στον πολιτιστικό σύλλογο και βεβαίως στους ανθρώπους του Φόδελε, που επιβεβαιώνουν με πράξεις την ενότητα. Επιλέγουν να ενισχύσουν το κοινωνικό μας παντοπωλείο με ένα τόνο πορτοκάλια. Η φετινή γιορτή πορτοκαλιού μετατρέπεται σε γιορτή αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς».
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Έδωσαν τα πορτοκάλια της γιορτής στο Δήμο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: