ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Χρήστος Κέλλας(ΝΔ): Στους πληττόμενους κλάδους να μπουν οι παραγωγοί λαϊκών


Να ενταχθούν και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών στους ΚΑΔ των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο αν. γραμματέας Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την απόφαση περί αναστολής λειτουργίας των λαϊκών αγορών σε όλη τη Θεσσαλία για 14 ημέρες. 


Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε, συγκεκριμένα, ότι “πρέπει άμεσα να εφαρμοσθούν μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς, αλλά και τους μικροπωλητές, που ζημιώνονται από το κλείσιμο των λαϊκών αγορών”, ενώ επισήμανε πως “εφόσον συνεχιστεί η αναστολή λειτουργίας τους, απαραίτητο είναι να εξετασθούν όλες οι δυνατότητες απορρόφησης των ευπαθών προϊόντων, που διαθέτουν σ’ αυτές οι παραγωγοί”.

Ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συμφώνησε για την ανάγκη οικονομικής στήριξης όσων πλήττονται από την αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αφήνοντας ανοιχτό τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις από το κυβερνητικό επιτελείο.
 
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Χρήστος Κέλλας(ΝΔ): Στους πληττόμενους κλάδους να μπουν οι παραγωγοί λαϊκών Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: