ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βάκης Τσιομπανίδης (ΑΚΚΕΛ): Η επιλογή Βορίδη & η αντιαγροτική του πολιτική είναι στοχευμένη επιλογή Μητσοτάκη


Ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΚΚΕΛ κύριος Βάκης Τσιομπανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναλύει γιατί ο Μαυρουδής Βορίδης είναι προσωπική αντιαγροτική πολιτική του Μητσοτάκη του Άδωνι και της ΝΔ. 
Νομίζουν πως με αυτό τον εκδικητικό τρόπο χαϊδεύουν τα αυτιά των αστών. 
Στην ουσία πρόκειται για σχέδιο κατά του αγροτικού κόσμου που στο τέλος θα αποβεί μοιραίο σε επικείμενη επισιτιστική κρίση για την διατροφική αυτάρκεια της χώρας. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βάκη Τσιομπανίδη :

Το φωνάζω καιρό τώρα ο Βορίδης δεν θέλει να δώσει ούτε δεκάρα στους αγρότες. Δημιουργεί αφήγημα για τους άστους που τον ψηφίζουν του στυλ : "Εγώ δεν θα μοιράσω χρήματα των φορολογούμενων στους αγρότες ". 
Αφήνοντας πάντα υπονοούμενα πώς πρόκειται για ένα κλάδο τεμπέληδων που δεν θέλουν να δουλέψουν και ζητάνε από εμένα αλλοδαπούς εργάτες για να κάνουν τις αγροτικές εργασίες. Αυτά που "πουλάνε" στην αστική πελατεία που τον ψηφίζει και αισθάνεται πώς οι αγρότες τόσα χρόνια τρώνε με χρυσά κουτάλια ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. 
Έβαλε και τον Άδωνι να ρίξουν στα τάρταρα την τιμή στα αμνοερίφια και να παινεύεται στον αστικό πληθυσμό πως δεν αυξήθηκε το κόστος του Πασχαλινού τραπεζιού. ΟΧΙ δεν είναι τρελός ο Μητσοτάκης που έκανε τον Βορίδη ΥΠΑΑΤ, ήταν οργανωμένο σχέδιο της ΝΔ στο οποίο θα έπρεπε ο υπουργός να μην έχει σχέση με τον αγροτικό κόσμο και να μην τους έχει ψηφοθηρικά ανάγκη ώστε να περάσουν ότι αντιαγροτικό και δήθεν υπέρ των αστών σχέδιο τους, χαμηλές τιμές και μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου. 
Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή Βορίδη στο ΥΠΑΑΤ γιατί εφαρμόζει μια χαρά το σχέδιο Μητσοτάκη Άδωνι χωρίς να φοβάται από την εκδικητική ψήφο των αγροτών γιατί απλά δεν βασίζεται σε αυτή. ... 
Αν ήταν στην θέση του ο Καρασμάνης, ο Χαρακόπουλος, ο Μελάς ή ο Σκρέκας πρώτον δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν την αντιαγροτική πολιτική Μητσοτάκη - Άδωνι γιατί θα είχαν χαθεί όχι από τις εκλογικές περιφέρειες τους αλλά και από προσώπου γης. 
Ο Βορίδης είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για τον Μητσοτάκη να παίξει τα άθλια νεοφιλελεύθερα παιχνίδια του στην πλάτη του αγροτικού κόσμου.
Ο Βορίδης απλά είναι η στοχευμένη επιλογή Μητσοτάκη και των υπολοίπων δήθεν αρίστων που μισούν όποιον τους βρωμάει ιδρώτα. Ξεχνώντας πάντα πώς ο δικός μας ιδρώτας θρέφει τον Ελληνικό λαό. 
Σε λίγο καιρό μετά τον Κορωνοϊό έρχεται οικονομική και επισιτιστική κρίση, Ρωσία, Βιετνάμ, Ουκρανία, Καζακστάν, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια έχουν απαγορεύσει τις εξαγωγές τροφίμων. 
Σε λίγο η αντιαγροτική κυβέρνηση του Μητσοτάκη θα θυμηθεί τον αγροτικό κόσμο που θα πρέπει να βρει τρόπους να ταΐσει τον Ελληνικό λαό αλλά θα είναι αργά. 
Την ώρα που όλα τα κράτη της γης ενίσχυσαν το πρωτογενή τους τομέα ο Βορίδης αγρόν ηγόραζε λέγοντας " δεν θα μοιράσω χρήματα των φορολογούμενων στους αγρότες, τα κρατάω στο συρτάρι για το μέλλον ". 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Βάκης Τσιομπανίδης (ΑΚΚΕΛ): Η επιλογή Βορίδη & η αντιαγροτική του πολιτική είναι στοχευμένη επιλογή Μητσοτάκη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:57 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: