ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΚΚΕΛ : Πρωτοβουλία για ένα δημοκρατικό τείχος άμυνας


Ανακοίνωση πρωτοβουλίας για ένα δημοκρατικό τείχος άμυνας
Ανοιχτή επιστολή – δημόσια πρόσκληση σε πολίτες, κινήσεις και κινήματα πολιτών, να υψωθεί ένα δημοκρατικό τείχος άμυνας απέναντι σε αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές, υπογράφουν οχτώ πολιτικά και κοινωνικά στελέχη.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το δημοκρατικό, κοινωνικό και εθνικό προσκλητήριο ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ.) Βάκης Τσιομπανίδης, οι δυο συμπρόεδροι του “Πράσινου Κινήματος” Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης, ο Νίκος Παπαδάκης περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, ο Αθανάσιος Ακρίβος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, ο Άγγελος Νταβίας δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, ο Γαβριήλ Αβραμίδης περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ιωάννης Ζελίλωφ στέλεχος των κοινωνικών οργανώσεων των ομογενών από την τέως Σοβιετική Ένωση. 

Η κοινωνική προστασία των ανέργων, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η κοινωνική οικονομία και η προστασία του περιβάλλοντος, η αποτροπή της τουρκικής επιθετικότητας και η εξωτερική πολιτική ανοιχτών οριζόντων είναι οι άξονες που σημειώνονται στην ανοιχτή επιστολή. 

Επιπλέον τονίζουν οι υπογράφοντες, πως δεν θα είναι αποδεκτή μια νεομνημονιακή πολιτική μείωσης μισθών και συντάξεων και επανάληψη της ανθρωπιστικής κρίσης που βίωσε ο ελληνικός λαός στα μνημονιακά χρόνια. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συμβολή στην προοπτική μιας άλλης διακυβέρνησης, με εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους Έλληνες πολίτες. 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
ΑΚΚΕΛ : Πρωτοβουλία για ένα δημοκρατικό τείχος άμυνας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: