ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το ΥΠΑΑΤ για τα έργα δασικής οδοποιίας στο Σαραντάπορο

 
Απάντηση στην από 29 Απριλίου αναφορά της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη με θέμα τη «Βελτίωση της δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές εκτάσεις της κοινότητας Σαρανταπόρου του Δήμου Ελασσόνας», έλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στ. Μπίζιου.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο ζωτικό αυτό ζήτημα που απασχολεί τον δήμο Ελασσόνας, το υπουργείο γνωστοποίησε στην κα Μπίζιου πως «στο αμέσως προσεχές διάστημα θα διενεργηθεί ο διοικητικός έλεγχος του αιτήματος στήριξης του δήμου Ελασσόνας, προϋπολογισμού 242.000 ευρώ
Σε σχετική δήλωση η κ. Μπίζιου τονίζει: 
 
«Σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρακολουθώ στενά τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου της βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης ενός υφιστάμενου χωμάτινου δρόμου της κοινότητας Σαρανταπόρου που θα συμβάλλει στην πρόληψη ζημιών σε δάση εξαιτίας πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών. Θεωρώ πως το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα δώσει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Το ΥΠΑΑΤ για τα έργα δασικής οδοποιίας στο Σαραντάπορο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: