ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με τον ΒορίδηΜε ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη, προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα των χαμηλών τιμών σε μία σειρά από αγροτικά προϊόντα. 
 
Το ραντεβού κλείστηκε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποίησε η ΕΟΑΣΝΛ στον Πλατύκαμπο για την τιμή των δημητριακών, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Αλ. Λαχανά με τον υπουργό. Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ρ. Μαρούδα και τα μέλη κ.κ. Γ. Κουκούτση, Αλ. Λαχανά, Σωκρ. Αλειφτήρα και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ,. Τσικριτζή. 
 
Στο μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου επίκειται ανασχηματισμός, με τον Μ. Βορίδη να επιθυμεί τη μετακίνησή του σε κάποιο άλλο υπουργείο, αρκετοί κτηνοτρόφοι και εκπρόσωποι Κτηνοτροφικών Ομοσπονδιών στέλνουν μήνυμα στην Αθήνα ότι δεν επιθυμούν τη μετακίνησή του... Μαυρουδή στην πλατεία Βάθης. 
 
Κι αυτό γιατί είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του ΥΠΑΑΤ να ελέγξει και τα πατάξει το φαινόμενο των παράνομων ελληνοποιήσεων στο κρέας και στο γάλα, με συγκεκριμένες ρυθμίσεις που πέρασαν στο πρόσφατο νομοσχέδιο. 
 
Προσπάθεια που ολοκληρώνεται με τη στελέχωση και ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών. «Αν έρθει καινούριος υπουργός, θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Επίσης οι νομικές γνώσεις του υπουργού αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες στο κομμάτι αυτό» δηλώνουν χαρακτηριστικά στη στήλη εκπρόσωποι της θεσσαλικής Ομοσπονδίας.
 
 

Αγροτικές Ειδήσεις
eleftheria.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας με τον Βορίδη Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: