ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Ηρακλείου: Ενημέρωση για τη διαχείριση του νερού άρδευσηςΕνημερωτική σύσκεψη για θέματα άρδευσης είχαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου, του Πολιτιστικού Κέντρου, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, και η γενική γραμματέας του Δήμου, Ευγενία Στυλιανού, με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων.

Στη σύσκεψη που αφορούσε κυρίως στη μεταφορά της αρμοδιότητας άρδευσης από την ΔΕΥΑΗ στον Δήμο, διατυπώθηκαν απόψεις για την ορθότερη χρήση του νερού στις καλλιέργειες και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία και συχνή επικοινωνία ανάμεσα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και στις Κοινότητες.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η Αντιδήμαρχος δήλωσε: «Το νερό είναι ένα δημόσιο αγαθό, τη χρήση του οποίου πρέπει να σεβόμαστε. Η υπηρεσία άρδευσης μεταβιβάστηκε στον Δήμο Ηρακλείου και μέσα από την καλή συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων, πιστεύω ακράδαντα θα αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο αυτό εγχείρημα, θα εξαλείψουμε στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τις ανισότητες ή κάποιες κακές πρακτικές».
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Δήμος Ηρακλείου: Ενημέρωση για τη διαχείριση του νερού άρδευσης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: