ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Πάργας: Ψάχνει τσοπάνη για τα ανεπιτήρητα ζώα


Ο Δήμος Πάργας ψάχνει τσοπάνη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα, που κυκλοφορούν στους δρόμους της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο τα διερχόμενα οχήματα. Ο δήμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ζητά την κατάθεση προσφορών έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ώστε να αναδείξει ανάδοχο, που θα συλλέγει και θα φιλοξενεί τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία, ώστε να απομακρύνονται από τον δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα από το οδικό δίκτυο.

Ο ανάδοχος, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο, θα λαμβάνει το ποσό των 150 ευρώ για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου, προκειμένου να προβεί στη συλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων ζώων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του και το ποσό των 20 ευρώ ημερησίως για κάθε ζώο για χρονικό διάστημα δέκα ημερών, που θα αφορά τον σταυλισμό και την εκτροφή.

Ωστόσο, μετά την παρέλευση των δέκα ημερών, που προβλέπονται από τη νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων, αυτά θα οδηγούνται προς σφαγή και η κατανομή τους θα γίνεται ως εξής: 70% της αξίας θα λαμβάνει ο Δήμος και 30% θα λαμβάνει ο ανάδοχος.
 
 epiruspost.gr
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Δήμος Πάργας: Ψάχνει τσοπάνη για τα ανεπιτήρητα ζώα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:24 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: