ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας : Οι σταφιδοπαραγωγοί μπορούν να ελπίζουν για καλύτερη τιμή στη σταφίδα


Με ποιοτικά εξαιρετικό προϊόν την φετινή χρονιά και μειωμένα αποθέματα στις αποθήκες -σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παρουσιάστηκαν- το μήνυμα από την ευρεία σύσκεψη στην Πάτρα ήταν ότι οι παραγωγοί μπορούν να ελπίζουν σε πιο ικανοποιητική τιμή για την κορινθιακή σταφίδα σε σχέση με πέρυσι.

Στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρου Βασιλόπουλου, ανταποκρίθηκε το σύνολο των εξαγωγικών επιχειρήσεων, εμπόρων, εκπροσώπων ενώσεων και ομάδων παραγωγών από την περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε να αξιοποιηθεί κάθε δυνατή αναπτυξιακή δράση για τη στήριξη του προϊόντος.

Ο κ Βασιλόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και δίνοντας το στίγμα της συζήτησης που έγινε, σχολίασε με έμφαση: «Βγήκε ‘λευκός καπνός’ στη συνάντηση που έγινε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας να κινηθούμε από κοινού για την ουσιαστική στήριξη της κορινθιακής σταφίδας και κατ΄επέκταση των παραγωγών μας. Υπάρχει κοινή θέληση από όλους όσους έχουν συμμετοχή τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στην μεταποίηση και εμπορία να ξαναγεννήσουμε ένα προϊόν που έχει ιστορική σχέση με την περιοχή μας.»
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας : Οι σταφιδοπαραγωγοί μπορούν να ελπίζουν για καλύτερη τιμή στη σταφίδα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: