ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγναντερού Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 
Με νέες παρεμβάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας συνεχίζεται ο καθαρισμός σε ποτάμια και αρδευτικά κανάλια. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν κυρίως αντιπλημμυρικό χαρακτήρα και περιλαμβάνουν εργασίες κοπής δέντρων και χόρτων και απομάκρυνσης απορριμμάτων.

Το έργο επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κωστής Νούσιος, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αγναντερού, Κων/νος Αρχοντής, ο τοπικός σύμβουλος, Θωμάς Βλαχοδήμος, και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Μουζακίου, Αποστόλης Γκουρμπαλιώτης.

 
 
“Συνεχίζουμε τις εργασίες καθαρισμού σε ποτάμια και αρδευτικά κανάλια σε διάφορες περιοχές της αρμοδιότητας μας, με στόχο κυρίως την αντιπλημμυρική θωράκιση και την προστασία ανθρώπων, περιουσιών και υποδομών. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τους προέδρους των Τ.Κ, πραγματοποιούμε μια σειρά παρεμβάσεων απαραίτητων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Αυτή τη φορά στην Τ.Κ Αγναντερού με μια εργολαβία ύψους 70.000 ευρώ για εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να διευκολύνεται η ροή των υδάτων”, τόνισε ο κ. Νούσιος.

“Μεριμνούμε από τους θερινούς μήνες- Συνέχισε- ώστε να αποφύγουμε πλημμύρες σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων, και μάλιστα σε ποτάμια και αρδευτικά κανάλια που δεν είχαν καθαριστεί για χρόνια. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, είναι πράξη ευθύνης η υλοποίηση τέτοιων έργων που προστατεύουν ζωές και αγαθά”.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγναντερού Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: