ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ελκυστικά δάνεια σε αγρότες από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Αγροτικής Ανάπτυξης


Υπέγραψαν ήδη τη συμμετοχή τους στο ταμείο οι συνεταιριστικές Θεσσαλίας και Καρδίτσας .Οι συνεταιριστικές τράπεζες Καρδίτσας και Θεσσαλίας είναι οι πρώτες που υπέγραψαν για τη συμμετοχή τους στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει και η υπογραφή των συμφωνιών από την Τράπεζα Πειραιώς και την ProCredit, ενώ στη συνέχεια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα η Εθνική Τράπεζα, η ALPHA BANK, η Eurobank και η Παγκρήτια Τράπεζα.

Σημειώνεται πως τα αρχικά κεφάλαια του Ταμείου ανέρχονται σε 80 εκατ. ευρώ τα οποία δεσμεύθηκαν από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ενώ τα χρήματα τα οποία προβλέπονται να «πέσουν» στην αγορά, θα φτάσουν τα 400 εκατ. ευρώ. 
 
Στελέχη του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπογράμμιζαν ότι το ποσό των 80 εκατ. ευρώ είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν δοθεί στην Ευρώπη. Έτσι τα φυσικά και νομικά πρόσωπα του πρωτογενούς τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν δάνεια από τα πιστωτικά ιδρύματα που ξεκινούν από τις 10.000 ευρώ, με χαμηλά επιτόκια και μεγαλύτερο χρόνο αποπληρωμής.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 
Ελκυστικά δάνεια σε αγρότες από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Αγροτικής Ανάπτυξης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: