Προϊόντα της Αργολίδας θα προβληθούν στο εξωτερικό

Ο επιχειρηματίας, Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Cocomat σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργ...


Ο επιχειρηματίας, Παύλος Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας Cocomat σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργους Μυκηνών, προτίθεται να φιλοξενήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τις “Εβδομάδες Προβολής” σε καταστήματά του στα πιο κεντρικά σημεία μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και η Βαρκελώνη.

Στις “Εβδομάδες Προβολής” θα φιλοξενηθούν Πελοποννήσιοι παραγωγοί, τυποποιητές, επιχειρηματίες τουρισμού που επιθυμούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις καινοτόμες ιδέες των Start up επιχειρήσεων τους στο εξωτερικό.Η συγκεκριμένη δράση θα περιλαμβάνει τέσσερις παρουσιάσεις, “Εβδομάδες Προβολής”, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διάρκεια ενός μήνα, αρχής γενομένης από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έως και την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων του τόπου, προσκαλεί όσους παραγωγούς επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον κ. Ευμορφίδη, να επικοινωνήσουν με τον αντιδήμαρχο αρμόδιο σε θέματα τουρισμού, Παναγιώτη Σχοινοχωρίτη. 


ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]