Συγκρότηση επιτροπής για συγχώνευση ΤΕΙ Πελοποννήσου με Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η διοίκηση του ΤΕΙ Πελοποννήσου έχει στείλει επιστολή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για συγκρότηση Επιτροπής Εργασίας με στόχο τη μελλον...


Η διοίκηση του ΤΕΙ Πελοποννήσου έχει στείλει επιστολή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για συγκρότηση Επιτροπής Εργασίας με στόχο τη μελλοντική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων: Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ανακοίνωσε από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου την έναρξη του διαλόγου για τη συνεργασία Πανεπιστημίου και ΤΕΙ. 
 
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε τα παρακάτω:
 
 «Είχαμε μία τεράστια επιτυχία ανάμεσα στα ΑΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά. Ταυτόχρονα έχουν γίνει και ομάδες εργασίας ανάμεσα σε ΑΤΕΙ και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα. Με χαρά έχω πληροφορηθεί ότι αυτές τις μέρες έχει σταλεί μία επιστολή του Πρύτανη του ΤΕΙ Πελοποννήσου προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη συγκρότηση μίας επιτροπής και εδώ και νομίζω ότι είναι κάτι που θα υλοποιηθεί, δηλαδή η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας, η οποία με αποκλειστικά ακαδημαϊκά κριτήρια να δει το μέλλον αυτών των δύο ιδρυμάτων».

foititikanea.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια