Τα Ζώδια της Παρασκευής 02/03/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/3/2018 Ερμής Τρίγωνο με Δία σήμερα και ετοιμαζόμαστε για θετικά μηνύματα, καλοπροαίρετε...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/3/2018

Ερμής Τρίγωνο με Δία σήμερα και ετοιμαζόμαστε για θετικά μηνύματα, καλοπροαίρετες προτάσεις και άπειρες εξομολογήσεις αλλά και μπόλικη τύχη, ειδικά αν ανήκουμε σε Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Προσοχή μόνο στα συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω της Πανσελήνου στην Παρθένο!

Κριός

Γενικά
Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά τώρα, Κριέ, και σε οδηγεί σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα έχεις βαθιά επικοινωνία με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν όμορφα και θα δεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις σε σειρά κάποιες υποχρεώσεις, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 Μαρτίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Ταύρος

Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα, Ταύρε, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν εδώ και καιρό ακάλυπτες. Οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους, διευκολύνοντας κάθε διάθεση για τακτοποίηση ζητημάτων. Δείξε σοβαρότητα στην αξιολόγηση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να προσέχεις στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, να προκληθούν αντιπαραθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε μου, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα, παρόλο που ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα και οι συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο, Δίδυμέ μου, υπάρχει κίνδυνος για συνεχή ονειροπόληση, που θα σε απομακρύνει από τη δημιουργική και ρεαλιστική σκέψη. Συγκεντρώσου και προσπάθησε να βελτιώσεις κι άλλο την επαφή σου με την πραγματικότητα. Ίσως σύντομα να λάβεις κάποιο θετικό σημάδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, Δίδυμε, σου δίνει σήμερα πολύ ερωτισμό, ώστε το ταίρι σου να περνάει υπέροχα μαζί σου! Και αν ακόμη δεν έχει βρει ταίρι, ο Άρης από τον Τοξότη σου ανεβάζει τη γοητεία και ξαφνικά θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Δίδυμε, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά
Η αίσθηση, Καρκίνε μου, πως δεν προσπάθησες αρκετά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, κοστίζει πολύ. Ποτέ δεν είναι αργά για να παλέψεις, αρκεί να το κάνεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Φυσικά, γνωρίζεις πως δε μας χαρίζεται κάτι που δεν το αξίζουμε απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε μου, πρόσφερε στο ταίρι σου με έργα κι όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, για να του δώσεις αυτά που ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάς τη μέρα με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο κάποια παλιά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018

Λέων

Γενικά
Η διαδρομή που διένυσες όλα αυτά τα χρόνια, Λέων μου, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που οι άλλοι γνωρίζουν. Μην επιτρέπεις σε οποιονδήποτε να σε υποτιμά και, κυρίως, μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό, έχοντας χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η ώθηση που χρειάζεσαι είναι μικρή, αλλά καθοριστικής σημασίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Λέων, για να λύσεις θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου και να μιλήσεις για την πορεία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, αυτή την περίοδο ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.


Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, είναι η ώρα να διεκδικήσεις όσα δε σου επέτρεψε το προηγούμενο διάστημα ο δισταγμός. Οι πλανήτες σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σε βοηθούν να δράσεις δυναμικά, για να εξασφαλίσεις το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Προχώρησε με σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις, Παρθένε μου, πριν ακόμη συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν μιλήσεις μαζί του θα αλλάξεις απόψεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με τον Άρη στον Τοξότη να σε ευνοεί, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να φτάσεις στο στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος σήμερα, για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.


O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια
Ζυγός

Γενικά
Η τεράστια ικανότητα που διαθέτεις στις δημόσιες σχέσεις, Ζυγέ μου, σου δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποιείς πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις καταστάσεις να περνούν από μπροστά σου, κοιτώντας ως θεατής. Η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, για να την παρακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η τεράστια ικανότητα που διαθέτεις στις δημόσιες σχέσεις, Ζυγέ μου, σου δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποιείς πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις καταστάσεις να περνούν από μπροστά σου, κοιτώντας ως θεατής. Η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, για να την παρακολουθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που σήμερα θα επιδείξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που εδώ και πολύ καιρό σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Σκορπιός

Γενικά
Ο φόβος της αποτυχίας, Σκορπιέ μου, λειτουργεί κάποιες φορές καθοριστικά και στη δική σου ζωή. Πράγματι, αν προσπαθήσεις είναι πιθανόν να αποτύχεις, το μόνο σίγουρο όμως είναι, πως θα αποτύχεις εξ αρχής, αν δεν προσπαθήσεις. Πάτησε, λοιπόν, γερά στα πόδια σου και δράσε με κατεύθυνση την επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις, από άλλα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ μου, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς να συνεχίσεις με την υλοποίηση σχεδίων, που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.


Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο και σύντομα θα λάβεις μία ευχάριστη πληροφορία, που θα βελτιώσει πολύ τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η σκέψη, πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα, όσο φαίνονται, επιδρά καθοριστικά στην μακροπρόθεσμη εξέλιξή σου. Ασχολήσου με δημιουργικές δράσεις και περίμενε τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ενοχές που έχεις, Τοξότη, για το πόσο προσφέρεις στη σχέση που έχεις, παίρνουν τέλος, αφού μπαίνεις σε περίοδο που θα είναι θετική. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, γνώριζε, ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα, καθώς η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ευνοεί μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη μου, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να κινηθείς με προσοχή, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Έχε κατά νου, ότι αργότερα μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.


Αιγόκερως

Γενικά
Η απόλυτη ανωτερότητα που δείχνεις, Αιγόκερε, αντιμετωπίζεται με εξαιρετική καχυποψία από το περιβάλλον σου. Ο χρόνος όμως σε δικαιώνει και αποδεικνύει τις πραγματικές σου προθέσεις. Μη θυμώνεις και μην ασχολείσαι με τη στάση των άλλων. Εσύ φέρσου όπως ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Αιγόκερε, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να του κάνεις μια μικρή έκπληξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, απόφυγε σήμερα να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Υδροχόος

Γενικά
Ένα μεγάλο ψέμα αποκαλύπτεται, Υδροχόε, και σε στεναχωρεί πολύ. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να δεχτείς την προσπάθεια εξαπάτησης από τόσο κοντινό πρόσωπο, μην αφήσεις όμως το γεγονός να γενικευτεί, χάνοντας την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Δεν είναι όλοι το ίδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε, να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω, ότι έτσι θα περάσεις πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

Ιχθύς

Γενικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Ιχθύ. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, ώστε να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν. Εσύ, που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις, ότι ο Άρης από τον Τοξότη θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα φέρει καλές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου, Ιχθύ, και θα έχεις αρκετές ιδέες που θα σου φέρουν επιτυχία, αρκεί όμως να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να τα βάλεις σε τάξη.

  oroskopos.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια