Σε λειτουργία η ιστοσελίδα με τους κυρωμένους δασικούς χάρτες

Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης: http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/default.aspx Στη διάθεση των πολιτών, των φορ...


Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη μέσω της διεύθυνσης: http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/default.aspxΣτη διάθεση των πολιτών, των φορέων, των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων τίθεται ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ που περιλαμβάνει το περιεχόμενο των κυρωμένων δασικών χαρτών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» τα πολύγωνα του δασικού χάρτη για ενημέρωση και χρήση, ενώ η εφαρμογή θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με περισσότερες λειτουργίες για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων μερών.

Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από σήμερα μέσω της διεύθυνσης: http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/default.aspx

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως στις 21 Δεκεμβρίου 2017 έγινε από το ΥΠΕΝ η μερική κύρωση δασικών χαρτών στο 31,39% (η κύρωση στο 100% της χώρας θα ολοκληρωθεί το 2020) της έκτασης της. 
 
Εδώ και λίγες μέρες έχουν εκδοθεί και τα αντίστοιχα ΦΕΚ κύρωσης από το Εθνικό Τυπογραφείο, κάνοντας δυνατή την άμεση χρήση των δασικών χαρτών από τους πολίτες, χωρίς την αναμονή χρονοβόρων διαδικασιών χαρακτηρισμού εκτάσεων από τη Δασική Υπηρεσία.
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
 

Σχόλια