Τα Ζώδια της Τετάρτης 06/06/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/6/2018 Δύσκολη η σημερινή μέρα… Σκληρότητα, λάθος πάθη αλλά και λάθος οικονομικές κινήσε...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/6/2018

Δύσκολη η σημερινή μέρα… Σκληρότητα, λάθος πάθη αλλά και λάθος οικονομικές κινήσειςαπειλούν τους Παρορμητικούς των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Επιπλέον οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου, μπλέκονται σε ψέματα, εξαπατήσεις, πλάνες και επικίνδυνες ψευδαισθήσεις…

Κριός

Γενικά
Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος, Κριέ μου, ειδικά τώρα, που τ’ άστρα στηρίζουν με την εύνοιά τους κάθε προσπάθεια βελτίωσης στη ζωή σου. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται κοντά σου και η παρουσία τους είναι καθοριστική για την πρόοδό σου. Ασχολήσου περισσότερο με τη διατροφή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, πάνω σε θέματα, τα οποία περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;


Ταύρος

Γενικά
Το άγχος της καθημερινότητας, Ταύρε μου, σ’ έχει εξουθενώσει και δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου. Οι εξελίξεις αργούν ακόμη και θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή για να τα καταφέρεις. Με λίγη ακόμα προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ταύρε μου, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να βελτιωθούν, ενώ οι αποφάσεις σου θα είναι πολύ πρωτότυπες κι οδηγούν στην επιτυχία.

Aυτά τα δυο ζώδια και να τα ερωτευτείς θα βρουν τρόπο να σε ξενερώσουν

Δίδυμος

Γενικά

Οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, Δίδυμέ μου, σ’ έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση καθώς αδυνατείς να ανταπεξέλθεις με ευκολία στις απαιτήσεις. Μη βιάζεσαι να τα παρατήσεις, αλλά επιστράτευσε όλο σου το δυναμισμό, προκειμένου να δώσεις τις λύσεις, που θα επαναφέρουν τις ισορροπίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα θα τα πας μια χαρά, Δίδυμε, στα ερωτικά σου. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς τις παρεξηγήσεις, όποτε αυτές προκύπτουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος, οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό, λοιπόν, είναι στον οικονομικό τομέα, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να εξετάζεις λεπτομερώς οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Καρκίνος


Γενικά
Τα άστρα σού δείχνουν την καλύτερη όψη τους, Καρκίνε, κι είναι πολύ εύκολο να αξιοποιήσεις αυτή τη θετική παρουσία τους στο ζώδιό σου, τακτοποιώντας με προσεκτικό τρόπο ζητήματα, που παραμένουν εδώ και καιρό σε ακινησία. Αργότερα, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις προϋποθέσεις για μεγάλη πρόοδο στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Καρκίνε μου, αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν με αιφνιδιαστικό τρόπο στην επιφάνεια και προβλήματα του παρελθόντος. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 4 έως 10 Ιουνίου 2018

Λέων

Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι δύσκολος, Λέων μου, και με πολλά εμπόδια. Μην αμελήσεις τη φροντίδα του εαυτού σου και της προσωπικής σου ζωής. Οι καταστάσεις χρειάζονται το χρόνο τους και μια προσπάθεια παράκαμψης του χρόνου δε θα διευκολύνει τα πράγματα. Δείξε σοβαρότητα και συγκέντρωση, κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Λέων μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα παρουσιαστούν σήμερα, Λέων, μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τις αντιξοότητες, που φαίνεται ότι θα προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που, αν υλοποιηθούν, θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Επιπλέον, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Παρθένος

Γενικά
Η καθημερινότητά σου, Παρθένε μου, περιλαμβάνει κάποια προβλήματα, που μπορείς με τη βοήθεια των πλανητών να παρακάμψεις. Σκέψου προσεκτικά για ν’ αποφασίσεις, ποιο θα είναι το πλάνο με το οποίο θα κινηθείς και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μη φοβάσαι να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάρουν νέα τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Οφείλεις, πάντως, να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν όποιες κινήσεις τελικά κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

Ζυγός


Γενικά
Οι τεράστιες αλλαγές που ακολουθούν, Ζυγέ, γίνονται αφορμή να καταφέρεις πολλά. Μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις, που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν πλήρως και να σε απομακρύνουν από το στόχο σου. Η πορεία των καταστάσεων είναι εξαιρετική και δε θα δυσκολευτείς καθόλου να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να φτάσεις στην επιτυχία, χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα, προσπάθησε να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κλείσεις συμφωνίες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Σκορπιός

Γενικά
Η επιτυχία που περιμένεις, Σκορπιέ, είναι δεδομένη και αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκανες στο παρελθόν. Μη σε φοβίζουν οι αντιδράσεις ζήλειας κάποιων κακεντρεχών. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε σχόλια και ψυχραιμία στο χειρισμό παρεμβάσεων. Εσύ βάζεις τα όρια, καθώς είσαι πλέον ρυθμιστής του παιχνιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι κι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και κυρίως απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

Τοξότης

Γενικά
Η περίοδος που έρχεται, Τοξότη, είναι θετική σε πολλά επίπεδα και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αρκετές συνθήκες στην καθημερινότητά σου, φέρνοντας ουσιαστική βελτίωση στην υπάρχουσα κατάσταση. Μη φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά και να ζητήσεις βοήθεια απ’ όσους μπορούν να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη μου, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να κάνεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τη χρησιμότητα των προτάσεών σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιο άτομο, Αιγόκερε, αιφνιδιαστικά και με μεγάλη ειλικρίνεια, ζητάει πράγματα από σένα. Δείξε αυτοσυγκράτηση κι εξήγησε τις θέσεις σου. Η δική σου σοβαρότητα θα εκτιμηθεί αρκετά. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε κάποια πράγματα, οπότε κέρδισε χρόνο και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν αναξιοποίητες. Οι συνεργασίες κι η συλλογική δουλειά αυτή τη μέρα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές δαπάνες.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Υδροχόος
Γενικά
Μην αντιδράς σε προκλήσεις ατόμων του φιλικού σου περιβάλλοντος, Υδροχόε μου. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση σε αρκετές περιπτώσεις και μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για τις ισορροπίες όλων. Μείνε μακριά από συζητήσεις, που μπορεί να μεταφερθούν παραποιημένες και περιορίσου στα απαραίτητα, για να αποφύγεις ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Υδροχόε μου, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και κινείσαι εκτός προϋπολογισμού.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Ιχθύς

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, Ιχθύ μου, σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις, που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην αφήνεις μεγάλα περιθώρια στον εαυτό σου για πολυτέλειες και σπατάλες. Μία μικρή ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να βελτιώσει προσωρινά τη διάθεσή σου, δίχως υψηλό κόστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς σήμερα στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις με θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και το σημαντικότερο, μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις προσπάθειες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια, καθώς θα φέρουν εξελίξεις που δε θα σε συμφέρουν.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια