Εκδήλωση Οινοτουρισμού:«Viva Vino – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών»

«Viva Vino – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών» είναι ο τίτλος της 3ης εκδήλωσης οινοτουρισμού, που διοργανώνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις ...


«Viva Vino – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών» είναι ο τίτλος της 3ης εκδήλωσης οινοτουρισμού, που διοργανώνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 10:30 π.μ στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa στις Σέρρες, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης), στο πλαίσιο του έργου «TERRA VINO». Στόχος του η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω της υποστήριξης του τομέα του οινοτουρισμού και της προώθησης του. 

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο των τοπικών φορέων της Π.Ε Σερρών, όσο και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οινοπαραγωγής και του οινοτουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν τοπικές ποικιλίες και Σερραϊκά θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση food and wine pairing.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Οινοποιείο «Μελίδου» στο Σιδηρόκαστρο, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του οινοποιείου, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής κρασιού, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της αμπελουργίας στην περιοχή των Σερρών.


 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια