Περιφέρεια Θεσσαλίας:440.000 ευρώ για νέους σωλήνες άρδευσης στην Π.Ε. Καρδίτσας

440.000 ευρώ από την Περιφέρεια για νέους σωλήνες άρδευσης στην Π.Ε. Καρδίτσας -Για τις ανάγκες ΤΟΕΒ και άλλων τοπικών φορέων άρδευσης Σ...


440.000 ευρώ από την Περιφέρεια για νέους σωλήνες άρδευσης στην Π.Ε. Καρδίτσας -Για τις ανάγκες ΤΟΕΒ και άλλων τοπικών φορέων άρδευσης

Στην προμήθεια νέων σωλήνων άρδευσης για τις ανάγκες ΤΟΕΒ και άλλων τοπικών φορέων άρδευσης στην περιοχή της Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με δύο έργα, συνολικού προϋπολογισμού 440.000 ευρώ. «Εκσυγχρονίζουμε το πρωτογενή τομέα στην πράξη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
 
 «Τα έργα ενίσχυσης του αγροτικού τομέα είναι έργα ζωής γιατί είναι έργα παραγωγής. Βελτιώνουμε τις συνθήκες παραγωγής. Μειώνουμε το κόστος. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, τους Περιφερειακούς συμβούλους και τους φορείς άρδευσης δίνουμε κίνητρα στους ανθρώπους της υπαίθρου να παραμείνουν στον τόπο τους και να συνεχίσουν να παράγουν» προσθέτει ο Περιφερειάρχης. 
 
Το έργο αφορά στην αντικατάσταση σωληνώσεων , σε συνολικό μήκος 25 χλμ., αρδευτικού δικτύου στις περιοχές του Φύλλου, του Παλαμά, της Ανάβρας, του Ρούσσου, του Φαναρίου, των Ορφανών και της περιοχής αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Τιτανίου.
 
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια