Η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες λόγω οφειλών...Σε κίνδυνο χιλιάδες στρέμματα

Η ΔΕΗ κατέβασε τον… διακόπτη στον ΤΟΕΒ Τιτανίου - Σε κίνδυνο χιλιάδες στρέμματα Προβλήματα και διακοπή άρδευσης σε περιοχές του Δήμου Πα...


Η ΔΕΗ κατέβασε τον… διακόπτη στον ΤΟΕΒ Τιτανίου - Σε κίνδυνο χιλιάδες στρέμματα Προβλήματα και διακοπή άρδευσης σε περιοχές του Δήμου Παλαμά

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σε αγροτικές περιοχές του Παλαμά που υπάγονται στον ΤΟΕΒ Τιτανίου, μετά την εντολή της ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ να κόψει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος για παλιές ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 300.000 ευρώ περίπου.

Οι διακόπτες «κατέβηκαν» σε γεωτρήσεις του ΤΟΕΒ με αποτέλεσμα πλήθος αγροτών (πολλοί εκ των οποίων έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις), να αδυνατούν να αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους, σε μια κρίσιμη περίοδο ειδικά για το βαμβάκι.

Μιλώντας στον «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τιτανίου κ. Βασίλης Γιαννάκος χαρακτήρισε επικίνδυνη για τον κόπο των αγροτών τη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού οι βαμβακοκαλλιέργειες απειλούνται με «κάψιμο» εξαιτίας της αδυναμίας άρδευσης.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια