Ερέτρια: Aδέσποτα σε κλουβιά "λιώνουν" κάτω από υψηλές θερμοκρασίες

Εικόνες που προκαλούν λύπη και οργή για αδέσποτα σκυλιά που κλείστηκαν μέσα σε κλουβιά και έχουν να προαυλιστούν μήνες και μερικά απ’ αυ...Εικόνες που προκαλούν λύπη και οργή για αδέσποτα σκυλιά που κλείστηκαν μέσα σε κλουβιά και έχουν να προαυλιστούν μήνες και μερικά απ’ αυτά κάποια χρόνια. Δυστυχώς, στον Δήμο Ερέτριας όχι μόνο δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις υποδομές, αλλά και αυτές που έγιναν μετά από παραίνεση - παρέμβαση του Star Κεντρικής Ελλάδας (κατασκευή φράχτη και φύτευση δέντρων για δημιουργία σκιάς) ακόμη δεν έχουν αξιοποιηθεί για τον σκοπό που έγιναν.

Τα σκυλιά είναι συγκεντρωμένα σε δύο διαφορετικά σημεία. Το πρώτο είναι επάνω στο δρόμο μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου. Εκεί, όποιος πάει, συναντά κάποια κλουβιά, λίγα τον αριθμό, περίπου πέντε με έξι, μέσα στα οποία υπάρχουν σκυλιά που έχουν χρόνια να βγουν για λίγο έξω.

Κάποια έβγαιναν με τη συνοδεία εθελοντών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επί Αμφιτρίτης Αλιμπαντέ. Εδώ και ένα χρόνο όμως, καθώς ανέλαβε η νυν δημοτική αρχή, αυτή η προσπάθεια σταμάτησε.

Το δεύτερο σημείο είναι πίσω από το νεκροταφείο. Εκεί, πάλι υπάρχουν σκυλιά μέσα σε κλουβιά τα οποία από πάνω έχουν τσίγκο. Τι σημαίνει αυτό για τους καλοκαιρινούς μήνες; Ότι επικρατούν θερμοκρασίες καμινιού.

Και εκεί όμως η προηγούμενη δημοτική αρχή άφηνε τους εθελοντές να παίρνουν τα σκυλιά και να τα βγάζουν βόλτα. Τώρα αυτό έπαυσε.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ 
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
 

Σχόλια