Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. για τις συνδρομές των μελών της Ένωσης

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως θα πρέπει να  τακτοποιηθούν οι συνδρομές για τα έτη 2020 και 2021 . Η ανακοίνωση δεν αφορά όσους συναδέλφους έχ...


Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως θα πρέπει να  τακτοποιηθούν οι συνδρομές για τα έτη 2020 και 2021 . Η ανακοίνωση δεν αφορά όσους συναδέλφους έχουν ήδη καταβάλλει τις συνδρομές τους.

Επίσης όσοι συνάδελφοι επιθυμούν ΒΕΒΑΙΩΣΗ για κάθε νόμιμη χρήση με την νέα επωνυμία και το νέο λογότυπο της Ένωσης - Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών - μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο info@pepteg.gr .

Απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή των συνδρομών των προηγουμένων ετών ή του τρέχοντος έτους και η προσκόμιση όπου απαιτείται πρόσθετων δικαιολογητικών,  κατά περίπτωση για την επικαιροποίηση του μητρώου μελών της Ένωσης.

Συνάδελφοι ,

Η Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. δεν χρηματοδοτείται από κανέναν άλλο εκτός από τα τους συναδέλφους μέλη μας.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορονοιού , όμως θα πρέπει να τακτοποιηθούν και οι οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το διεκδικητικό πλαίσιο της ένωσης προς όφελός όλων μας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού 5614-072774-821
Δικαιούχος: Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών
IBAN: GR17 0172 6140 0056 1407 2774 821


Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι καταθέσουν τις συνδρομές τους , να μας στείλετε αντίγραφο της απόδειξης καταβολής της συνδρομής των 20 ευρώ στην Τράπεζα στο email της Ένωσης  info@pepteg.gr σε pdf ή απλή photo προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες λογιστικές εγγραφές και η ενημέρωση του μητρώου μελών της Ένωσης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.

 


pepteg.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σχόλια