Τα σούπερ μάρκετ Fresh Farms αναζητούν ελληνικά προϊόντα για την αμερικανική αγορά

   Στα πλαίσια πρωτοβουλίας του Γραφείου ΟΕΥ (Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων) Σικάγο για τη διερεύνηση της τρέχουσας εμπορικής πραγματικότη...

  

Στα πλαίσια πρωτοβουλίας του Γραφείου ΟΕΥ (Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων) Σικάγο για τη διερεύνηση της τρέχουσας εμπορικής πραγματικότητας σε σχέση με τα εξαγόμενα προς τις ΗΠΑ ελληνικά προϊόντα, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημήτρης Πετρόπουλος, Σύμβουλος ΟΕΥ, συνοδευόμενος από τη Ζαφειρένια Προεστάκη, Γραμματέα ΟΕΥ επισκέφθηκαν τα γραφεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Fresh Farms (https://www.freshfarms.com/) και συνάντησαν τους κύριους συνεργάτες του ιδιοκτήτη της, κ. Svigos. 

Η εταιρεία Fresh Farms εισάγει προϊόντα και μέσω δικού της εισαγωγικού οίκου ενώ δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων με 4 υπερμάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο. Από την επαφή αυτή προέκυψε ότι η Fresh Farms ενδιαφέρεται για εισαγωγή:

 -έτοιμων γευμάτων (σε κατεψυγμένη μορφή που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα),
- ψαρικών σε παστό, καπνιστό ή μαριναρισμένο,
- οποιουδήποτε άλλου καινοτόμου διατροφικού προϊόντος έχει επιτυχία στην Ελλάδα και θα μπορούσε να δοκιμασθεί στην αμερικανική αγορά.


Τονίζεται η σημασία της ποιοτικής συσκευασίας με μετάφραση των βασικών σημείων και τυχόν οδηγιών μαγειρέματος ή προτάσεων σερβιρίσματος στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαφέροντος για πληροφορίες ή συνεργασία, παρακαλούμε για απ' ευθείας επικοινωνία με την υπεύθυνη της Fresh Farms Vicky Vlachou (ομιλεί ελληνικά) vicky@myfreshfarms.com

eleftheria.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια