Με τα τρακτέρ οι αγρότες στο κέντρο της Λάρισας & συμβολική διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο κέντρο της Λάρισας με τα τρακτέρ τους χθες το απόγευμα αγρότες από τον Τύρναβο και τον Πλατύκαμπο στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας πο...


Στο κέντρο της Λάρισας με τα τρακτέρ τους χθες το απόγευμα αγρότες από τον Τύρναβο και τον Πλατύκαμπο στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων.

Οι αγρότες κατέληξαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου και συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και αντιπεριφερειάρχη Γ. Λαδόπουλο στους οποίους και μετέφεραν τα βασικά τους αιτήματα για » αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, μείωση του κόστους παραγωγής, άμεση καταβολή των εκκρεμών αποζημιώσεων, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να υπάρχει αποζημίωση στο 100% του κεφαλαίου και της παραγωγής»


«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για την επιβίωση μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΑΣ Ρίζος Μαρούδας ενώ σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης των αγροτών από την Καρδίτσας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε «το υπουργείο αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας όμως δεν ανταποκρίνεται οικονομικά και επικαλείται τα δημοσιονομικά της χώρας».

ert.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια