Αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου: Την Τρίτη 20 Απριλίου το αγροτικό συλλαλητήριο για τις αποζημιώσεις

Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, «να βγουν στον δρόμο του αγώνα με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο συλλαλητήριο που θα π...


Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, «να βγουν στον δρόμο του αγώνα με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη τελικά 20 Απριλίου (και όχι σήμερα Δευτέρα, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω καιρικών συνθηκών) στις 9:30 π.μ. στην Κεντρική πλατεία του Τύρναβου», απευθύνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής. 

Η κινητοποίηση με τα τρακτέρ γίνεται όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “λόγω της αγωνίας και της απόγνωσης στην οποία έχουμε έλθει όλοι οι αγρότες του σεισμόπληκτου Δήμου Τύρναβου, εξαιτίας των έξι παγετών που κατέστρεψαν όλες τις αγροτικές παραγωγές μας. 

Το διεκδικητικό πλαίσιο θα επιδοθεί την ημέρα του συλλαλητηρίου στον ΕΛΓΑ Θεσσαλίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και τον Δήμο Τύρναβου. Τέλος, οι εκπρόσωποι των αγροτών της επαρχίας Τυρνάβου ζητούν και άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό.

 

Στήλη Aγροτικά Εφόδια

eleftheria.gr 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια