Αμεση & πλήρη αποζημίωση των αγροτών από τον παγετό στις 9 Απρίλη στον Ν. Λάρισας

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τη μαζική κινητοποίηση των αγροτών, η παραγωγή των οποίων υπέστη αν...


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας με ανακοίνωσή της χαιρετίζει τη μαζική κινητοποίηση των αγροτών, η παραγωγή των οποίων υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν το 100% της παραγωγής από τον παγετό στις 9 Απρίλη.


Και προσθέτει:


«Όλοι οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, εκτός από τον μεγάλο σεισμό που σε πολλούς έπληξε τα σπίτια τους, είναι αναγκασμένοι να μένουν χωρίς εισόδημα έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος από τα καλλιεργητικά έξοδα. Καλούμε τους αγρότες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο του αγώνα, αφού τους είναι πια γνωστό πως καμιά κυβέρνηση δεν τους χάρισε ποτέ τίποτα. 

Στις 6 Μάη μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης μας να διαδηλώσουν στην απεργιακή συγκέντρωση και να αποδείξουν στην πράξη ότι τα τρακτέρ και ο αγώνας είναι η μεγαλύτερή τους δύναμη. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους για πλήρεις και δίκαιες αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών από τον παγετό, για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος. 

Για διασφάλιση της παραγωγής από φυσικούς κινδύνους και νόσους, με αποζημίωση στο 100%, μέσα από έναν δημόσιο φορέα ασφάλισης, με επαρκή κρατική χρηματοδότηση, πλήρως στελεχωμένο με μόνιμο προσωπικό».

 

eleftheria.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια