Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ο ΓεωπόνοςΤ.Ε. Κώστας Χρυσανθακόπουλος αναλαμβάνει τον ΓΟΕΒ

Ο γεωπόνος Τ.Ε. Κώστας Χρυσανθακόπουλος αναλαμβάνει τον ΓΟΕΒ – Νίκας: Θα κληθούν να πληρώσουν όσοι χρωστάνε ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑ...


Ο γεωπόνος Τ.Ε. Κώστας Χρυσανθακόπουλος αναλαμβάνει τον ΓΟΕΒ – Νίκας: Θα κληθούν να πληρώσουν όσοι χρωστάνε

ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις που υπάρχουν στον ΓΟΕΒ Παμίσου έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Παναγιώτης Νίκας που βρέθηκε στα γραφεία της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας και παρουσίασε το νέο Διευθυντή του οργανισμού τον γεωπόνο Τ.Ε. Κώστα Χρυσανθακόπουλο.
 

Ο Κώστας Χρυσανθακόπουλος προέρχεται από το Δήμο Καλαμάτας και είναι αυτός που θα αναλάβει το νέο οργανόγραμμα και την προσπάθεια ανασυγκρότησης και εξυγίανσης του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων, στον οποίο θα αγοραστούν νέα οχήματα και θα γίνει ολοκληρωμένη μελέτη εκσυγχρονισμού των υποδομών και κυρίως των μέσων ώστε να μην χάνεται νερό.

Ο ΓΟΕΒ έχει αντικείμενο τη διαχείριση (δηλαδή διοίκηση, λειτουργία και συντήρηση) των εγγειοβελτιωτικών έργων (Εγγειοβελτιωτικά έργα αποτελούν τα φράγματα, οι αρδευτικές διώρυγες, οι στραγγιστικές τάφροι, τα αντλιοστάσια, μικρά τεχνικά, αγροτική οδοποιία κ.ά.) της περιοχής δικαιοδοσίας του και παρέχει αρδευτικό νερό στους ΤΟΕΒ που με τη σειρά τους το διανέμουν στους αγρότες.

Ο Παναγιώτης Νίκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσους χρωστούν χρήματα στον ΓΟΕΒ τονίζοντας ότι θα τα πληρώσουν γιατί είναι άδικο κάποιος να πληρώνει ενώ ο άλλος όχι με αποτέλεσμα ο ευ να έχει απαξιωθεί. Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα γίνει προγραμματική σύμβαση με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα ώστε να γίνουν λιμνοδεξαμενές να συγκρατούν το νερό ενώ υπάρχει καλή συνεργασία και με τον ΕΛΓΟ Δήμητρα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά πως με το ταμείο ανάκαμψης θα ολοκληρωθούν σημαντικά έργα άρδευσης τόσο στη Μεσσηνία όσο και σε ολόκληρη την περιφέρεια Πελοποννήσου. 

 

messinialive.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια