Αιτήσεις για προγράμματα μελισσοκομίας έτους 2021

Οι δικαιούχοι της Δράσης 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάστασης κυψελών) πρέπει να καταθέσουν στο οικείο Κέντ...


Οι δικαιούχοι της Δράσης 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάστασης κυψελών) πρέπει να καταθέσουν στο οικείο Κέντρο Μελισσοκομίας μέχρι τις 20 Μαϊου πρωτότυπα παραστατικά αγοράς κυψελών (τιμολόγια ή αποδείξεις λιανικής πώλησης), εκδοθέντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ΚΦΒ και Σ, με ημερομηνία έκδοσης από την 1η Αυγούστου μέχρι και την 20ή Μαΐου συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες εξοφλητικές αποδείξεις όπου απαιτείται. Για παραστατικά τα οποία αναγράφουν μηχανογραφημένα ή με σφραγίδα του εκδότη, ότι έχουν εξοφληθεί, δεν απαιτείται η προσκόμιση εξοφλητικής απόδειξης.


Οι δικαιούχοι της Δράσης 3.2 «Οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις μελισσοσμηνών) για το μελισσοκομικό πρόγραμμα έτους 2021 υποβάλλουν με αίτηση τους έως τις 20 Ιουνίου , στο οικείο Κέντρο Μελισσοκομίας, τα σχετικά δικαιολογητικά επιλεξιμότητας και τα παραστατικά μετακίνησης των κυψελών τους.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια