Συνάντηση της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ. με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο στην Αθήνα είχαν την Τετάρτη 5/5/21 ο Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Κρανιάς και ο Αντιπρόεδρ...


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο στην Αθήνα είχαν την Τετάρτη 5/5/21 ο Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Κρανιάς και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπάζογλου.
Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Γεωπόνων Τ.Ε. και κυρίως η αντιστοίχιση των πτυχίων Τ.Ε.Ι. με τα Πανεπιστημιακά τμήματα Γαβρόγλου αλλά και τα επαγγελματικά δικαιώματα των γεωπονικών τμημάτων Τ.Ε.Ι. που εκκρεμούν και τα οποία καταργήθηκαν .

Ο κ. Συρίγος ως προς την αντιστοίχιση των πτυχίων θα εξετάσει την πρόταση αντιστοίχισης των Φορέων Αποφοίτων & Φοιτητών Τ.Ε.Ι. την οποία συνυπογράφει και η Π.Ε.Π.Τ.ΕΓ. , και επιπρόσθετα περιμένει συγκεκριμένη πρόταση της Ένωσης για τα γεωπονικά τμήματα των Τ.Ε.Ι. τα οποία καταργήθηκαν χωρίς έως σήμερα να έχουν εκδοθεί τα σχετικά προεδρικά διατάγματα με τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα λειτουργίας των 4ετών Τεχνολογικών Τμημάτων εντός τον Πανεπιστημίων του οποίου το ακριβές πλαίσιο αναμένεται από το Υπουργείο Παιδείας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται εκ νέου συνάντηση με το Υπουργείο Παιδείας επί των προαναφερόμενων θεμάτων .

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας της Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ.pepteg.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια