Αποστολή βοήθειας στην πυρόπληκτη Γορτυνία από το δήμο Σικυωνίων

Αποστολή βοήθειας και ανθρωπιάς στην πυρόπληκτη Γορτυνία από το δήμο Σικυωνίων Κορινθίας. Τρία φορτηγά του Δήμου μετέφεραν ζωοτροφές για τα ...


Αποστολή βοήθειας και ανθρωπιάς στην πυρόπληκτη Γορτυνία από το δήμο Σικυωνίων Κορινθίας. Τρία φορτηγά του Δήμου μετέφεραν ζωοτροφές για τα αιγοπρόβατα των πυρόπληκτων περιοχών.

Τις ζωοτροφές που συλλέχθηκαν από το υστέρημα των κτηνοτρόφων της Στυμφαλίας και του Φενεού, παρέδωσε ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, στον πρόεδρο της ΔΗΚΕ Γορτυνίας, Πάικο Αναγνωστόπουλο.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος τόνισε, ότι η αλληλοβοήθεια και η αλληλοϋποστήριξη, είναι οι δυνάμεις που κρατούν την κοινωνία όρθια, σε κάθε δύσκολη στιγμή και ο δήμος Σικυωνίων δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο Πάικος Αναγνωστόπουλος με τη σειρά του, μεταφέροντας και το μήνυμα του δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Σικυωνίων και στο πρόσωπό του όλους τους δημότες, που πρόσφεραν αφειδώς τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους σκληρά κατοίκους της Γορτυνίας.

 πηγή: ertnews.gr

Σχόλια